BVSC Napló: Utánpótlás érmek

BVSC Napló: Utánpótlás érmek

A vívóknál ezen a hétvégén a párbajtőrözők szállították az érmeket, míg csapataink közül női röplabdázóink és vílabdázóink örülhettek a sikernek. Minden további a BVSC Naplóban!

A hétvégén a kadet és junior párbajtőrözőknek a második Magyar Kupa fordulóját rendezték a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban. Mindkét korosztályban születtek érmeink, a junioroknál ráadásul a nőknél BVSC-s házidöntőt rendeztek.

Férfi labadrúgóink hosszú idő után szenvedtek vereséget hazai pályán a bajnokságban. Az NB III 13. fordulójában a Tiszaújváros nyert 1-0-ra a Szőnyi úton. Kisorsolták a MOL Magyar Kupa 64-es tábláját, ahol csapatunk a Dzsudzsák Balázst is a soraiban tudó másodosztályú Debrecent fogadja majd október végén.

Bár azért nem csupán a kihagyott büntetőn múlott, de tény, hogy ha az bemegy, akkor férfi vízilabdázóink ponttal távozhattak volna Szolnokról. Végül esélyesebb riválisunk 13-12-re nyert, de ez az eredmény erőt adhat a csapatnak a folytatáshoz, hiszen a héten már az Eger, majd az UVSE vendégei lesznek Szűcs Levente tanítványai. Női csapatunk továbbra is százszázalékos az OB I-ben! Ezúttal otthon, a Tatabánya ellen nyertek a lányok 16-6-ra.

Felnőtt kézilabdázóink számára nem hozott szerencsét a hétvége. Szombaton az NB II dél-nyugati csoportjában női együttesünk a félidőben még vezetett hazai pályán a Hévíz ellen, végül azonban 33-29-re kikapott. Másnap aztán a férfiak sem örülhettek, ugyanis szintén a Szőnyi úton maradtak alul a Hort SE-vel szemben 26-22-re.

Továbbra is hibátlanok női röplabdázóink az NB II Keleti csoportjában. Daróczi Gergely együttese második mérkőzését is megnyerte a bajnokságban. Ezúttal a DVTK vendégeként diadalmaskodott magabiztosan 3-0-ra csapatunk.

Továbbra sincs megállás és több infrastrukturális beruházás is zajlik jelenleg sporttelepeinken. Ezeket tekintette meg klubunk vezetősége, Szatmáry Kristóf elnök, Szentpáli Gábor ügyvezető elnök és Tóth Sándor alelnök.

Ahogy korábban írtuk, október 5-étől megnyílt a nagyközönség számára is a BVSC-Zugló új konditerme. Nem árulunk zsákbamacskát, ezért az első alkalom továbbra is ingyenes! Reméljük, utána is vendégeink között üdvözölhetünk majd.

 

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay