Varga Dániel a BVSC-ben folytatja

Varga Dániel a BVSC-ben folytatja

A következő szezontól a játékosként olimpiai bajnok Varga Dániel lesz a BVSC-Zugló férfi vízilabdacsapatának a vezetőedzője.

Remek őszt zártak férfi vízilabdázóink, akik az alapszakaszt a második helyen fejezték be és így előkelő pozícióból várhatják a tavaszi folytatást az OB I-ben, míg az Eurokupában már biztos továbbjutó a BVSC. A következő szezontól azonban változás lesz a szakmai stábban. A játékosként olimpiai- és világbajnok Varga Dániel ül le az együttes kispadjára. Az OSC-től érkező szakember ebben a szezonban még riválisunkat irányítja, de jövőre már a BVSC sikeréért küzd.

Varga Dániel játékosként az Újpest, a Vasas, a Rijeka, a Szolnok és a Ferencváros színeiben fordult meg, majd 2018-as visszavonulása után edzőként elsőként az FTC utánpótlásában dolgozott, és 2020-tól irányítja az OSC-t. A válogatottal a 2008-as pekingi olimpián és a 2013-as barcelonai vb-n is aranyérmet nyert.

Jelenlegi vezetőedzőnk, Kemény Kristóf sokat tett a BVSC-ért az utóbbi években. Köszönjük neki az eddigi munkáját és kívánjuk, hogy szép sikerrel zárja ezt a szezont a csapattal!

Hajrá, BVSC!

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay