Elhunyt Gém Zoltán

Elhunyt Gém Zoltán

Mélységes fájdalommal tudatjuk, hogy hosszan tartó súlyos betegség után 66 éves korában elhunyt Gém Zoltán. A BVSC-Zugló korábbi kiváló vízilabdázója négy évtizeden keresztül szolgálta szakosztályunkat és a klubot. Emlékét megőrizzük!

Gém Zoltán 1954. február 20-án született. A BVSC-Zugló oszlopos tagja, a klub örökös bajnoka volt. 12 évig volt a csapat játékosa, ahol magyar bajnoki címet ünnepelhetett, majd 28 esztendőn keresztül irányította egyesületünk vízilabda szakosztályát. Egy rövid ideig pedig a BVSC ügyvezető elnöke volt. A szingapúri válogatott szövetségi kapitányaként Ázsia Játékokat nyert.

 

 

A sport mellett zeneszerzőként és üzletemberként is sikeres volt, továbbá kiemelt szerepet játszott életében a tiszta sport és tagja volt a Magyar Olimpiai Bizottság Fair Play Bizottságának.

Zuglói lakosként igazán soha nem szakadt el a BVSC-től. Halálának hírét barátja, Császári Attila közölte péntek reggel az MTI-vel. Hozzátette, együtt utaztak a németországi gyógykezelésre, ott azonban már nem tudtak segíteni Gém Zoltánon.

Emlékét megőrizzük! Nyugodjék békében!

 

Fotók: MOB/Szalmás Péter; 100 esztendős a BVSC

 

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay