Eb-re és vb-re készülnek vízilabdázóink

Eb-re és vb-re készülnek vízilabdázóink

Horvátországba utazott a férfi vízilabda-válogatott, ahol péntekig edzőtáborozik a csapat és mindhárom BVSC-s játékos is ott van a keretben. Közben kijelölték az U18-as fiú világbajnokságon szereplő együttest, ahol Balogh Botond képviseli majd klubunkat.

Kedden reggel busszal utazott el a magyar férfi vízilabda-válogatott a horvátországi Sibenikbe, ahol estétől már a házigazdákkal kétkapuzik majd Varga Zsolt együttese. A BVSC-ből Kardos Gergelyt és Ágh Györgyöt, valamint Batizi Benedeket hívta be az új szövetségi kapitány. A péntekig tartó edzőtábor részeként csütörtök este a horvátokkal játszik hivatalos mérkőzést a csapat.

Közben Kovács Róbert vezetőedző kijelölte az ifjúsági világbajnokságra utazó keretét. A BVSC-ből Balogh Botond utazhat majd Belgrádba. A csapat a kecskeméti edzőtábor után a héten Budapesten készül, ahol a magyar U19-es válogatottal is játszik a tervek szerint. A fiúk augusztus 9-én utaznak a szerb fővárosba, de megállnak még Szentesen, ahol a kanadai csapattal játszanak edzőmeccset.

A világbajnokságon sorrendben az üzbég, a kazah, a horvát és a kuvaiti válogatott lesz a mieink ellenfele augusztus 12-e és 15-e között a csoportkörben.

Sok sikert kívánunk játékosainknak a válogatottakban! Hajrá, magyarok!

Az U18-as magyar válogatott utazókerete:

Kapusok: Gyapjas Viktor (Ferencváros), Csite Lóránd (Budapesti Honvéd)

Mezőnyjátékosok: Szépfalvi Gergely (KSI), Szalai Péter (KSI), Nagy Ákos (KSI), Biros Samu (Eger), Szécsi Marcell (UVSE), Ionescu Erik (UVSE), Bede Marcell (KSI), Gaszt Roland (Pécs), Varga Vince (Ferencváros), Leinweber Olivér (Szeged), Balogh Botond (BVSC)

Fotó: MVLSZ / Dobos Sándor

Hasonló cikkek

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 1 273 1426

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay