Bekerült a vb-re utazó keretbe vízilabdázónk

Bekerült a vb-re utazó keretbe vízilabdázónk

Jól telik egyelőre a nyár fiatal vízilabdázónknak, Fekete Flórának. Bár nem a pihenésé a főszerep számára, de az U19-es Európa-bajnokságon szerzett ezüstérme után a vasárnap kezdődő ifjúsági világbajnokságon is ott lehet a magyar válogatottal!

„Már el is hisszük, hogy ez bennünk van. Úgyhogy én úgy látom éremesélyesként megyünk oda” – így nyilatkozott Fekete Flóra másfél héttel ezelőtt honlapunknak a vasárnap kezdődő belgrádi női ifjúsági vízilabda-világbajnokság céljai kapcsán. Jó hír, hogy játékosunk a jól sikerült Európa-bajnokság után a vb-n is ott lesz a magyar csapatban. A válogatott a múlt héten Görögországban vett részt felkészülési tornán. A Pythia Kupán bronzérmesként zártak a lányok, ahol élcsapatokkal tudtak megmérkőzni. Ausztráliát 17-12-re, míg Hollandiát 12-10-re győzték le a mieink, akik a házigazda görögökkel 11-11-es döntetlent játszottak, az Egyesült Államoktól viszont 12-8-as vereséget szenvedtünk. Flóra háromszor is betalált ezeken a találkozókon.

Az U19-es Eb-n szereplő csapathoz képest csak az egyik kapusposzton változtatott a Benczur Márton vezette szakmai stáb, amelyben Béres Gergely edzőként ismét ott lesz. A héten az Egyesült Államok ellen is készültek a mieink a Komjádi Uszodában.

A vasárnap rajtoló vb-n a mieink jövő hétfőn kezdenek a csoportkörben, reggel 10 óra 30 perckor Törökország ellen, majd kedden 17:30-tól Kazahsztán, szerdán pedig 13:30-kor Olaszország következik. A vb augusztus 8-ig tart.

Sok sikert kívánunk játékosunknak és a magyar csapatnak!

Fotó: MVLSZ

Hasonló cikkek

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 1 273 1426

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay