Ez történt decemberben

Ez történt decemberben

A 2021-es esztendő utolsó hónapja sem telt el BVSC-s sikerek nélkül! A vívók szállították az érmeket, míg férfi vízilabdázóink a válogatottban bizonyíthattak!

Remekül kezdődött Szűcs Luca számára a szezon első junior világkupája Lengyelországban. Kardozónk egyéniben ezüstérmet szerzett, míg a csapattal csupán egy tussal maradt le a dobogóról, így a negyedik helyen zárt.Hagyományosan a karácsony előtti hétvégén rendezték a vívók országos bajnokságát. Sportolóink 1 ezüst- és 2 bronzérem mellett további értékes helyezésekkel zárták a 2021-es év utolsó versenyét!

December végén és január elején is keretedzést tart a férfi vízilabda-válogatott számára Märcz Tamás. A szövetségi kapitány három BVSC-s játékosunkra is számított a hónap végén, Kardos Gergely pedig mindkét összetartáson érdekelt.Idei utolsó mérkőzését is megnyerte a BVSC NB II-es női labdarúgó csapata, amely év végi hajrájának köszönhetően a középmezőnyben telel. A Csepel elleni győzelem pedig zsinórban a negyedik volt, ami korábban még soha nem sikerült.

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay