Jó meccsben bízik vezetőedzőnk a kupa elődöntőjében

Jó meccsben bízik vezetőedzőnk a kupa elődöntőjében

Pénteken és szombaton a BVSC uszodája ad otthont a női vízilabda Magyar Kupa négyes döntőjének, ahol Stieber Mercedes tanítványai hazai medencében nehezítenék meg az UVSE dolgát.

Leendő ellenfelünk a hét elején még az Európai Szuperkupa döntőjében jeleskedett és bár alulmaradt a Hajós Alfréd Uszodában 14-11-re a BL-győztes Sabadell ellen, így is szép eredményt ért el az UVSE. Stieber Mercedes bízik benne, hogy izgalmas összecsapás vár a mieinkre.

„Kellemes érzéseink vannak a holnapi mérkőzés előtt, a kellő izgalommal várja a csapat az elődöntőt. Azt nem tudni, hogy a mi szempontunkból jól sül-e el, hogy az UVSE a héten már az Európai Szuperkupa döntőjében is játszott, mert azt láttam, hogy nagyon örült a fiatal társaság annak a sikernek, hogy ott szerepelhetett” – nyilatkozta vezetőedzőnk honlapunknak.

Idén a BVSC jól teljesít eddig a hazai és nemzetközi porondon is, amiből erőt meríthet majd a papíron esélyesebb UVSE ellen is a csapat.

„Jó meccset várok, az utóbbi időszakban a nemzetközi kupában és a hazai sorozatokban is jól játszottunk. Egyedül a Dunaújváros elleni találkozó az, ami nem sikerült, de a többivel elégedett voltam. Jó lesz hazai környezetben játszani, én legalábbis mindig szerettem otthon vízbe ugrani, amikor játszottam, akár klubcsapatomnál, akár a válogatottnál. Úgyhogy abban bízom, hogy izgalmas összecsapást tudunk majd vívni az UVSE-vel.”

A Magyar Kupa elődöntőjében 18 órától a Ferencváros a Dunaújvárossal találkozik a Szőnyi úton, a BVSC–UVSE mérkőzést pedig 19 óra 30 perctől rendezik. A belépés pénteken és a szombati döntőre is ingyenes. Szurkoljunk minél többen a helyszínen a lányoknak! Hajrá, BVSC!

Fotó: Apor András

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay