Menü

Gyere kézilabdázni a BVSC-be!

Szeretsz sportolni? Esetleg szereted ezt jó hangulatban, másokkal együtt, csapatban tenni? 2009 és 2014 között születtél? Akkor ne is gondolkozz tovább! Várunk minden jelentkezőt kézilabda szakosztályunkba!

Pár éve ismét megalakult, a korábban nagy hagyományokkal bíró BVSC-Zugló Kézilabda Szakosztálya. Ami azt is jelenti, hogy ismét lehet szervezett módon, komoly egyesületi háttér biztosítása mellett kézilabdázni Zuglóban. A szakképzett edző által irányított, jó hangulatú foglalkozások során a fiatalok elsajátíthatják Magyarország egyik legsikeresebb csapatsportágának alapjait.

Ezúttal a 2009 és 2014 között született gyermekeknek hirdetünk toborzót, ősszel induló bajnokságainkba. Akik pedig már a nyáron is kipróbálnák a sportág alapjait, megtehetik ezt nyári táborunkban. Az augusztusi eseményen csak saját igazolt sportolóink vehetnek részt, valamint olyan gyermekek, akik a táborba azzal a céllal érkeznek, hogy a kézilabdázást klubunkban folytassák.

Felvilágosítás és jelentkezés Tollingász Nóra szakosztályvezetőnknél lehetséges, a tollingasz.nora(kukac)bvsc.hu email címen.

Szeretettel várjuk új kézilabdásainkat!