Menü

Vezetőedzőnk elégedett a látottakkal

2019. Július 14
1485
Vezetőedzőnk elégedett a látottakkal

A szerdai Budaörs elleni siker után szombaton az NB III-as Jászberény volt labdarúgócsapatunk ellenfele. Sajnos ezúttal riválisunk győzött 2-0-ra, Gabala Krisztián vezetőedzőnk viszont elégedett volt a látottakkal.

Ezúttal a Grund FC pályáján fogadtuk az NB III előző szezonjában, a Keleti csoport második helyén végző Jászberényt. Ellenfelünk egy hajszállal, pontosabban egy ponttal maradt le az aranyéremről és az NB II-be való feljutásról a Szolnok mögött.

Sajnos a mérkőzés nem indult szerencsésen, mert a 2. percben a sorfalon megpattanó labda a kapufát érintve vánszorgott a kapunkba. A félidő hátralevő részében nagy iramú mezőnymunka folyt, kevés lehetőséggel, inkább távoli próbálkozásokkal tarkítva. Csapatunk a félidőben kettőt cserélt.

A második játékrész nyíltabb játékot hozott, aminek a következménye egy kontratámadás után újabb jászberényi gól lett. Játékosaink természetesen mindent megtettek a szépítés érdekében, de sikerrel nem jártunk, mivel a 75. percben Kelemen lövése a kapufáról kifelé pattant. Így ellenfelünk 2-0-ás sikerével ért véget a mérkőzés.

„Az első hét után a legnagyobb örömöm az, hogy a csapat 70 százaléka rendelkezésemre állt. Hétfőtől végleges kerettel tudunk készülni, ami biztató a jövőre nézve. A találkozó ennek a hétnek a lezárása volt, természetesen edzésnek fogtuk fel, mint a szerdai mérkőzést is. Elégedett voltam a látottakkal! Elsősorban az élettani mutatók tetszettek, a többire meg még van időnk” – értékelte a látottakat Gabala Krisztián vezetőedzőnk.

 

BVSC-Zugló – Jászberényi FC 0-2 (0-1)

Összeállítás: Gábor – Somodi, Pálfalvi, Balogh M., Balogh B. (Kovács G. 45.) – Kelemen, Lázár, Schrammel, Szűcs (Balázs 68.) – Tóth (Fenyvesi 80.) – Bozsik (Murai 45.)

 

Csapatunk heti programja:

07.17. 18:00 FC Hatvan (NB III)–BVSC-Zugló

07.20. 11:00 BVSC-Zugló–Gyöngyösi AK (NB III)

07.21. 11:00 Dabas (NB III)–BVSC-Zugló

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz