Menü

Utánpótlásunk legyőzte a Csepelt és a dobogón telel

2019. November 26
2022
Utánpótlásunk legyőzte a Csepelt és a dobogón telel

Megállíthatatlanul menetel U19-es labdarúgó együttesünk, miután zsinórban a hetedik meccsüket is megnyerték a fiúk. Ezúttal a Csepelt győzték le 4-0-ra, ami azt jelenti, hogy a tabella harmadik helyén zárta az őszt Céró Bálint együttese.

Vasárnap délután U19-es csapatunk utolsó őszi bajnoki mérkőzésén a Csepel FC-t fogadta a Láng pályán. Céró Bálint tanítványai legutóbbi hat mérkőzésüket megnyerték, így egy újabb győzelem esetén a harmadik helyről várhatták a tavaszt.

A találkozón a mieink játszottak fölényben, többet birtokoltuk a labdát, míg a vendégek komolyabb helyzetet nem tudtak kialakítani. A vezető gólunkra a 31. percig kellett várni. A már a felnőttek között is bizonyító Boros Milán indult meg a bal oldalon, majd a 16-oson belülre érve kilőtte a rövid sarkot (1-0). Öt perccel később szögletrúgás után Gag-El Yossi fejesével már 2-0-ra nőtt az előny.

 

 

A szünet után sem változott a játék képe. A 77. percben Boros bal oldali beadása után a kapu előtt helyezkedő Pánczél Dániel közelről becsúszva megszerezte csapatunk harmadik gólját is (3-0). Nem sokkal később Szegedi Péter végezhetett el szögletrúgást, amit a védők kifejeltek, de ismét hozzá került a labda és a 16-os sarkától egyből a hosszú sarokba lőtt (4-0).

U19-es csapatunk jó játékkal, és szép eredménnyel zárta az őszt, és a tabella harmadik helyéről, szorosan az élen állók mögül várhatja a tavaszi folytatást.

Szép volt fiúk! Hajrá BVSC!

 

Ifjúsági U19, III. osztály:

BVSC-Zugló U19–Csepel FC SE 4-0 (2-0)

Gólszerzők: Boros 31., Gag-El 36., Pánczé 77., Szegedi 78.

 

Fotók: Babiczky Ákos

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz