Menü

Utánpótlásunk is nyert Budafokon

2019. Szeptember 02
1537
Utánpótlásunk is nyert Budafokon

Felnőtt labdarúgóink után U19-es együttesünk számára is megkezdődött az idei bajnokság. Az MLSZ Ifjúsági U19 III. osztályban szereplő csapatunk a Budafokhoz látogatott, ahonnan három ponttal távozhattak Céró Bálint tanítványai.

Jó emlékeink lehettek Budafokról, hiszen egy héttel ezelőtt felnőtt labdarúgóink arattak ott kiütéses sikert a BLSZ I. osztályában. U19-es csapatunk számára ott kezdődött a bajnokság, reméltük, hogy hasonlóan kedves emlékekkel térhetnek majd haza. Mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, de a mieink alakítottak ki több és veszélyesebb helyzeteket. Viszont sokáig úgy tűnt, hogy egyik fél sem tudja eldönteni a találkozót. Aztán a 90. percben a 16-os vonala előtt szabálytalankodtak a budafokiak. A szabadrúgást követően még védett a kapus, de a kipattanó labdát közelről Pánczél Dániel a hálóba lőtte! Ezzel a góllal fiataljaink megérdemelt, 1-0-ás győzelmet arattak riválisukkal szemben.

„Gratulálok a fiúknak, fontos volt, hogy a hosszú felkészülés után győzelemmel tudjunk rajtolni. Megérdemelten szereztük meg a három pontot. Sok sikert kívánok a Budafok csapatának” – értékelte a látottakat Céró Bálint utánpótlás edzőnk.

Szeptember második hétvégéjén U18-as csapatunk is megkezdi a bajnokságot.

 

Hajrá fiúk! Hajrá BVSC!

 

Budafoki LC–BVSC-Zugló 0-1 (0-0)

Gólszerző: Pánczél 90.

 

Fotó: Babiczky Ákos

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz