Menü

Utánpótlásunk a felnőttek között is jól szerepelt

2019. Október 29
1154
Utánpótlásunk a felnőttek között is jól szerepelt

Bár Pusztai Liza nem lehetett ott a szezon első Magyar Kupa fordulóján, ami egyben válogatóverseny is volt, női kardozóink így is szép eredményeket értek el. Szűcs Luca egyéniben a hatodik, míg a csapattal a második helyen végzett.

A felnőttek kardozók számára is elkezdődött az idény. A szezonnyitón, amelyet az UTE Király utcai vívócsarnokában rendeztek, nem volt ott ifjúsági olimpiai bajnokunk, Pusztai Liza, ugyanis neki a legjobb európai ifjúsági sportolónak járó Piotr Nurowski-díj átadó ünnepségén volt jelenése, ahol végül a negyedik helyen végzett.

Az első Magyar Kupa fordulón Liza távollétében is szépen teljesítettek női kardozóink, akik közül Szűcs Luca végzett egyéniben a legelőkelőbb helyen. Tehetségünk a múlt héten még a juniorok között szerzett aranyérmet, ezúttal pedig a felnőttek mezőnyében gyűjtött be egy értékes hatodik helyet, Pótz-Nagy Fanni pedig a nyolcaddöntőben búcsúzott.

A női csapat a fináléban a Honvéddal csapott össze, ahol végül 45:40-re kikapott a Jankovics Anna, Lantos Eszter, Pótz-Nagy Fanni és Szűcs Luca alkotta együttesünk.

A juniorokra a héten Szocsiban vár Világkupa, míg november végén a felnőttek számára is megkezdődik a sorozat, ahol BVSC-s sportolóink is ott lehetnek majd.

 

Fotó: hunfencing.hu

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz