Menü

Újra munkában az asztaliteniszezők is

2020. Június 23
1046
Újra munkában az asztaliteniszezők is

A múlt hét második felében Győrben volt háromnapos összetartása a para asztalitenisz-válogatottnak. Zárásként pedig egy integrált versenyen vettek részt a sportolók, köztük BVSC-s asztaliteniszezőink, Csonka András és Pálos Péter is.

A kijárási korlátozás ideje alatt a para asztalitenisz-válogatott tagjai is otthoni körülmények között készültek, ahol egyéni edzésprogramot kaptak a sportolók, továbbá a pszichés felkészítésen volt a hangsúly. Utóbbiban nagy segítséget jelentett Lénárt Ágota sportpszichológus, akivel nagyon jó kapcsolatot alakítottak ki a játékosok.

Az otthonlét után a múlt héten aztán háromnapos összetartás várt a válogatott tagjaira Győrben, ahol már otthonosan mozognak, hiszen a Club Aréna már három éve számít az asztaliteniszezők egyik fő bázisának.

 

 

„Ez volt az első összetartás a járvány óta, amit már nagyon vártunk. Remek körülmények között készülhettünk. A paralimpia elhalasztása miatt átrendeződött a felkészülésünk, így aktív nyár vár a sportolókra. Bár a hivatalos versenynaptárra még várnunk kell, de az biztos, hogy júliusban Alsóörsre utazunk edzőtáborba, majd augusztusban ismét Győrben lesz összetartásunk” – árulta el a nyári program részleteit honlapunknak BVSC-s edzőnk és a válogatott szövetségi kapitánya, Vígh Zsolt.

Az összetartás zárásaként aztán március óta először ismét versenyen szerepeltek sportolóink. Több mint 100 induló vett részt az Aréna Kupán. Az integrált versenyen jól szerepeltek a BVSC-s asztaliteniszezők. Egyéniben Pálos Péter a második, míg Csonka András a harmadik lett, míg párosban Csonka arany-, Pálos pedig ezüstéremnek örülhetett.

Gratulálunk sportolóinknak!

 

Fotók: Facebook / MOATSZ

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz