Menü

Továbbra is hibátlanok röplabdázóink

2021. November 24
106
Továbbra is hibátlanok röplabdázóink

Ahogy beszámoltunk róla, fontos rangadót nyertek női röplabdázóink a Szeged otthonában. Ezzel a sikerrel vezetik a tabellát a mieink az NB II-ben és vezetőedzőnk szerint nagy lépést tettek a lányok az alapszakasz-győzelem felé.

Ahogy várható volt, rendkívül kiélezett mérkőzést játszottak női röplabdázóink Szegeden. NB II-es csoportunkban az erőviszonyokat nézve a BVSC mellett riválisunk pályázhat jó eséllyel az alapszakaszból való továbbjutásra. Bár az első két szettet szoros csatában, egyaránt két ponttal elveszítették a mieink, a folytatás remekül alakult a szempontunkból, hiszen két simább játszmával előbb egyenlítettek Daróczi Gergely tanítványai, majd 3-2-re megnyerték a mérkőzést.

„Ez volt az eddigi legfontosabb találkozónk és bár voltak sérülések, valamint betegségek, a nagyobb létszámú keretnek köszönhetően így is megvoltak a variációs lehetőségeink. A Szeged elleni meccs kicsit hasonlított az Újpest ellenihez, ezúttal is vesztes szettel kezdtünk, de tudtunk fordítani. Próbáltam változtatni az összeállításon és a védekezésünk is szépen összeállt. Az első két szettben a kiélezett végjátékok frissen tartottak minket és ennek meglett a gyümölcse. Minden dicséret megilleti a lányokat” – nyilatkozta honlapunknak vezetőedzőnk.

Daróczi Gergely hozzátette, hogy ezzel a győzelemmel nagy lépést tettek az alapszakasz megnyerése felé, de decemberben rövid idő alatt négy párharc is vár majd a csapatra. Ezek közül jövő vasárnap, a Gödöllő elleni találkozó ígérkezik a legnehezebbnek.

„Jobban oda kell figyelnünk a szoros végjátékokra. Ha hagyjuk a Gödöllőt játszani, akkor veszélyesek lesznek. Ezért is kell jól koncentrálnunk.”

Sok sikert kívánunk csapatunknak! Hajrá BVSC!

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz