Menü

Többségében idegenbeli túrák várnak csapatainkra

2020. Október 02
803
Többségében idegenbeli túrák várnak csapatainkra

Bár labdarúgóink bajnokiját elhalasztották a hétvégén, így is több felnőtt csapatunkért szoríthatunk majd. A vízilabdázók és a kézilabdázók idegenben lépnek pályára, míg röplabdázóink igazi nagyágyút fogadnak a kupában.

Kezdésként szombat délelőtt 11 órától férfi kézilabdázóink a Budapesti Honvéd SE második számú csapatának vendégeként lépnek pályára a Budapest I. osztályban. Mindkét együttes egyaránt százszázalékos még, három győzelmet követően a bajnokságban. Az újabb sikerhez szükség lesz majd a góllövőlistát vezető Kopcsik Patrik, valamint a szintén gólerős Sebestyén Ákos jó játékára is.

Nem sokkal később kezdenek a férfi vízilabdázók is. Szűcs Leventéék a KSI vendégei lesznek a Komjádi Uszodában fél 12-től. Ellenfelünk négy mérkőzés után még nyeretlen, reméljük, a BVSC is begyűjti a három pontot a fiatal csapat ellen. A nők a múlt heti győzelem után Szegedre is nyerni mennek, ahol 13 órától csobbannak vízbe.

A hétvége csúcsmeccse talán női röplabdázóinkra vár, ugyanis az elmúlt három szezonban a Magyar Kupában egyaránt döntőt játszó, abból kettőt meg is nyerő Nyíregyháza látogat a Szőnyi útra. A mieink 18 órától zárt kapus találkozón fogadják az Extraligát csütörtökön győzelemmel kezdő riválisukat, de szakosztályunk Facebook-oldalán lesz élő közvetítés.

Vasárnap délelőtt női kézilabdázóinkra pécsi túra vár. A múlt heti vereség után az eddig egy meccset játszó és megnyerő PEAC ellen javítanának Balog Beáta tanítványai.

A férfi labdarúgók Debrecenben a DVSC II vendégei lettek volna az NB III Keleti csoportjában, de a járványügyi helyzet miatt a két sportszervezet megállapodott egymással, hogy elhalasztják a találkozót. Így november 25-én 13 órától rendezik az összecsapást.

Játszanak viszont női labdarúgóink, akik az eddig még százszázalékos Újpestet fogadják a Tatai úton vasárnap 16 óra 30 perctől. Múlt héten a Hatvantól először a mieink loptak pontot, reméljük, ez a lila-fehérek ellen is sikerül.

Sok sikert kívánunk csapatainknak! Hajrá BVSC!

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz