Menü

Többségében hazai meccsek várnak csapatainkra

2020. Október 09
964
Többségében hazai meccsek várnak csapatainkra

Bár ezúttal nem mindegyik felnőtt együttesünk lép pályára a hétvégén, így is várnak ránk jó mérkőzések. Ráadásul női vízilabdázóinknak és férfi labdarúgóinknak hazai környezetben szurkolhatunk!

A női labdarúgók és a férfi vízilabdázók a hétvégén nem játszanak mérkőzéseket, de a többi felnőtt csapatunk közül mindegyikre fontos találkozók várnak. Szombaton a női vízilabdázók 15 órától a Tatabánya ellen csobbannak vízbe a Szőnyi úton, míg az uszodán kívül, a labdarúgó pályán ugyanekkor kezdődik az NB III Keleti csoportjában a BVSC-Zugló és a Termálfürdő FC Tiszaújváros párharca is. Reméljük, mindkét együttesünk otthon tartja majd a három pontot, a labdarúgóknak lesz ebben nehezebb dolguk. Ezekre a találkozókra nézők is mehetnek majd.

A kézilabdázóknál mindkét csapatunkra nehéz meccs vár. A nők a két győzelemmel álló Hévízt fogadják szombaton 13 órától zárt kapus meccsen az NB II-ben, de a találkozó szakosztályunk Facebook-oldalán a tervek szerint követhető lesz majd. Bízunk benne, hogy két vereség után ismét zuglói győzelemnek örülhetünk majd. A férfiak vasárnap délelőtt 10 óra 30 perctől szintén hazai pályán lépnek pályára. A hozzánk hasonlóan három sikerrel és egy vereséggel álló HORT SE-t fogadják a mieink.

Vasárnap 11 órától a DVTK vendégeként játszik női röplabda együttesünk az NB II Keleti csoportjának 2. fordulójában. A mieink győzelemmel kezdték a szezont, míg riválisunk vereséggel, így itt is bízhatunk a sikerben.

Sok sikert kívánunk csapatainknak! Hajrá BVSC!

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz