Menü

Tilos lesz a parkolás!

2017. Január 31
1799
Tilos lesz a parkolás!

Közzétette a rendőrség a Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtöki látogatása kapcsán a fővárosban tervezett lezárások és forgalomkorlátozások listáját.

A rendőrség honlapján hétfőn megosztott információk szerint a delegáció miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz január 31. és február 2. között Budapest több kerületében is. Mivel az orosz elnök útja a reptérről az M3-on keresztül vezet majd a Belvárosba, a korlátozások egyesületünket is érinteni fogják.

Nem szabad majd megállni január 31-én 18 órától február 2-án 24 óráig a Szőnyi úton, a BVSC-pálya és a Mexikói út között lévő parkolókban, illetve a sportpálya előtti parkoló teljes területén. A megállási tilalommal érintett útszakaszokról a korlátozás hatályba lépése után a rendőrség a gépjárműveket elszállíttatja. A tulajdonosok és üzembentartók az elszállított autóikról a 06-1/267-4673 városi számon, illetve az ingyenesen hívható 06-80/180-780 telefonszámon kérhetnek tájékoztatást.

Kérjük a sportolóinkat, edzőinket, illetve a nálunk sportoló gyermekek szüleit, hogy a nagyobb problémák elkerülése érdekében az elkövetkezendő két napban a fenti korlátozásokat tartsák szem előtt!

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz