Menü
 • Állami kitüntetéseket kaptak sportolóink
  2021. Október 16
  125
  Az Országházban Áder János köztársasági elnök, valamint Orbán Viktor miniszterelnök állami kitüntetéseket adott át a tokiói olimpián és paralimpián kimagasló eredményeket elért sportolóknak, valamint felkészítő edzőiknek.
 • PARALIMPIAI ESEMÉNYKÖVETÉS
  2021. Szeptember 01
  588
  Augusztus 25-e és szeptember 5-e között rendezik Tokióban a XVI. Paralimpiai Játékokat, ahol négy sportolónkért is szoríthatunk. Itt minden nap beszámolunk a mieink teljesítményéről!
 • PÁLOS PÉTER PARALIMPIAI BAJNOK!
  2021. Augusztus 29
  329
  BVSC-s sportoló szerezte a magyar küldöttség második aranyérmét is Tokióban a XVI. Paralimpiai Játékokon! Veres Amarilla után a para-asztaliteniszezők S11-es kategóriájában Pálos Péter állhatott fel a dobogó legfelső fokára!
 • VERES AMARILLA PARALIMPIAI BAJNOK!
  2021. Augusztus 26
  358
  Szenzációs vívással szerezte meg a magyar küldöttség első aranyérmét Veres Amarilla a XVI. Paralimpiai Játékokon! A kerekesszékes vívók párbajtőr A kategóriájában két kínai klasszist is legyőzve diadalmaskodott sportolónk!
 • Olimpiai visszatekintő sportágról sportágra
  2021. Augusztus 13
  531
  Bár vasárnap kialudt a láng és véget ért a tokiói olimpia, még mindig nagyszerű visszatekinteni sportolóink teljesítményére, akiktől az elmúlt 17 év legsikeresebb BVSC-s teljesítményét láthattuk!
 • A férfi vízilabdázók is megszerezték a bronzérmet
  2021. Augusztus 08
  398
  Remekül zárult az olimpia magyar és BVSC-s szempontból is! A férfi vízilabda-válogatott nagyszerű játékkal, megérdemelten nyert Spanyolország ellen, így a sportágban egyedüliként, a nők után a férfiak is dobogóra állhattak Tokióban!
 • OLIMPIAI ÉLŐ ESEMÉNYKÖVETÉS
  2021. Augusztus 08
  3158
  Július 23-a és augusztus 8-a között minden nap élő eseménykövetéssel jelentkezünk honlapunkon, ahol beszámolunk sportolóink tokiói eredményeiről. Zárásként a férfi vízilabdázókért szurkolhatunk!
 • Történelmi bronzérmet szereztek a női vízilabdázók
  2021. Augusztus 07
  347
  Nagyszerűen alakult a mai nap Tokióban, hiszen a női vízilabda-válogatott 11-9-re legyőzte az orosz csapatot és ezzel megszerezte a bronzérmet! Ez pedig azt jelenti, hogy BVSC-s sportolók 17 év után szereztek ismét olimpiai érmet!
 • 13 év után elődöntőben a férfi vízilabdázók!
  2021. Augusztus 04
  395
  A nők után a férfiakon volt a sor, hogy bejussanak a négy közé a tokiói olimpián. Märcz Tamás tanítványai a félidőben 7-5-re vezettek és végül 15-11-re megnyerték a negyeddöntőt! Ez pedig azt jelenti, hogy a férfi válogatott 13 év után jutott elődöntőbe!
 • Elődöntős a női vízilabda-válogatott az olimpián!
  2021. Augusztus 03
  681
  Egy végletekig kiélezett és izgalmas mérkőzésen, bejutott az elődöntőbe az olimpián a női vízilabda-válogatott! A mieink 14-11-re győzték le Hollandiát, Leimeter Dóra négy góllal, Gyöngyössy Anikó pedig fórok kiharcolásával járult hozzá a szép sikerhez!
 • Olimpiai pontok, országos és egyéni csúcsok
  2021. Július 31
  528
  Lezárult úszóink szereplése a tokiói ötkarikás játékokon! Sportolóink olimpiai pontszerző és döntős helyeket, valamint egyéni és országos csúcsokat értek el. Elevenítsük fel ezeket a szép eredményeket!
 • „Ennyi volt az én időm” – 7. napi összefoglaló
  2021. Július 30
  658
  Magyar idő szerint hajnalban lezárult egy csodálatos pályafutás! Cseh László utolsó versenyén olimpiai döntőt úszott, ahol a hetedik helyen zárt! Burián Kata 10. lett 200 méter háton, míg a női vízilabdázók újabb győzelmet arattak. Ez volt a hetedik nap!
 • Jöjjön az utolsó tánc!
  2021. Július 29
  713
  Mint ismert, Cseh László pénteken 4 óra 15 perctől ötödik olimpiáján is döntőt úszik! A klasszis sportolót utoljára láthatjuk versenyezni, úgyhogy érdemes korán felkelni ehhez a történelmi pillanathoz!
 • Nekünk nyolc – 6. napi összefoglaló
  2021. Július 29
  507
  Úszóink folytatták remeklésüket a tokiói olimpián! Németh Nándor 57 év után első magyarként szerepelt a férfi 100 méter gyors fináléjában, Cseh László pedig ötödik olimpiáján is döntőt úszhat! A férfi vízilabdázók magabiztos győzelmet arattak.
 • Történelmi bravúrok napja – 5. napi összefoglaló
  2021. Július 28
  420
  Legutóbb 47 éve szerepelt férfi 100 méter gyorson olimpiai döntőben magyar úszó, míg az USA 13 éve nem kapott ki az ötkarikás játékokon a női vízilabdázóknál. Mindkét sorozat megszakadt és mindkét esetben BVSC-s sportolóinknak is köszönhetően!
 • Első győzelem és középdöntő – 4. napi összefoglaló
  2021. Július 27
  458
  Az olimpia negyedik versenynapján nem kellett korán kelnünk ahhoz, hogy BVSC-s sportolóinkat lássuk, akik ismét kitettek magukért. Pásztor Mátyás góllal járult hozzá a vízilabda-válogatott első sikeréhez, míg Németh Nándor 100 méter gyorson is remekelt.
 • BVSC-s nap az olimpián - 3. napi összefoglaló
  2021. Július 26
  365
  Magyar szempontból kiemelkedő eredményeket értek el ma sportolóink, hiszen mindkét pontszerzésben részt vállaltak a mieink. Márton Anna negyedik, míg Bohus Richárd és Németh Nándor a váltóval ötödik lett.
 • Felemás bemutatkozás a vízilabdatornán
  2021. Július 26
  370
  Lejátszotta mindkét vízilabda-válogatottunk az első mérkőzését a tokiói olimpia vízilabdatornáján. A férfiak egy góllal kikaptak Görögországtól, míg a nők szinte végig vezetve döntetlennel zártak az Orosz csapattal.
 • Országos csúccsal olimpiai pontszerző a gyorsváltó!
  2021. Július 26
  614
  A tokiói olimpia harmadik versenynapján az ötödik helyen zárt a magyar férfi 4x100 méteres gyorsváltó! Ezzel megvannak a BVSC-s csapat első pontszerző helyei, ráadásul rögtön kettő is Bohus Richárdnak és Németh Nándornak köszönhetően!
 • Remek eredmények az uszodából – 2. napi összefoglaló
  2021. Július 25
  457
  Németh Nándor 200 méter gyorson egyéni csúccsal jutott be a középdöntőbe, míg Bohus Richárddal együtt a 4x100-as gyorsváltóval döntőzhetnek majd a férfi csapattal hétfőn. Burián Kata pedig csupán három századdal maradt le 100 háton a továbbjutásról!
 • Kezdődik az olimpia!
  2021. Július 23
  493
  Ma magyar idő szerint 13 órakor a megnyitó ünnepséggel kezdetét veszi a XXXII. Nyári Olimpiai Játékok Tokióban. Ahogy arról már többször beszámoltunk népes BVSC-s csapatért szoríthatunk a következő két hétben. Sok sikert kívánunk sportolóinknak!
 • Kapusból lett világklasszis center – VIDEÓ
  2021. Július 22
  259
  Az olimpiát felvezető sorozatunk zárórészében a vízilabdázó Gyöngyössy Anikót ismerhetjük meg. Korábban kapusként, az utóbbi években pedig centerként szerepelt világversenyeken, amellyel már történelmet írt, de Tokióban a női válogatottal is ez a célja!
 • „Bármi kisülhet ebből az olimpiából” – Márton Anna
  2021. Július 20
  283
  Öt évvel ezelőtt egyedüli női kardozóként képviselte a magyar színeket az olimpián, Tokióban viszont először szerepelhet válogatottunk is az ötkarikás játékokon. A női kard hazai úttörőjével, Márton Annával beszélgettünk videósorozatunkban!
 • Már csak egy hét a rajtig! – Sportolóink menetrendje
  2021. Július 17
  963
  Bernek Péter kezdi és a tervek szerint Pásztor Mátyás zárja sportolóink közül a tokiói olimpiát. Már csak egy hetet kell várni és szurkolhatunk a magyar és a BVSC-s sikerekért. Elő a naptárakat, ugyanis mutatjuk sportolóink menetrendjét!
 • A BVSC-é a második legnépesebb magyar küldöttség
  2021. Július 16
  696
  Már csak egy hét és fellobban az olimpiai láng Tokióban! A tavalyi évről idénre halasztott nyári ötkarikás játékokon 174 fős magyar csapat vehet majd részt. Az egyesületek közül a BVSC delegálja a második legtöbb sportolót a japán fővárosba.
 • Kovács Benedeknek jól jött a halasztás – VIDEÓ
  2021. Július 15
  263
  Fiatal úszónk az olimpia elhalasztásával sikerült kiharcolnia, hogy ott legyen a mix vegyes váltóban Tokióban. Bár mindig is szerette a vizet, egy éve úgy érezte, hogy váltania kell, így került a BVSC-hez, ahol aztán hamar szép eredményeket ért el.
 • A babaúszástól az olimpiáig – VIDEÓ
  2021. Július 13
  296
  Magyar bajnok úszónk hamar megismerkedett a sportággal, hiszen már a babaúszásnál kipróbálta magát a vízben. De vajon miért lett belőle mellúszó, továbbá mit vár a vegyes váltótól az olimpián? Ezekre is válaszolt Takács Tamás videósorozatunkban!
 • Első olimpiájára készülhet 34 évesen vízilabdázónk – VIDEÓ
  2021. Július 08
  255
  Bár családjában a kézilabdának volt nagyobb hagyománya, ő végül a vízilabdában találta meg számításait. 34 évesen készülhet élete első olimpiájára, ahol a magyar csapat mindenképpen éremvárományos. Pásztor Mátyással beszélgettünk videósorozatunkban.
 • Döntőt úszna első olimpiáján Németh – VIDEÓ
  2021. Július 06
  249
  A gyorsúszó specialista Németh Nándor a 2017-es hazai világbajnokságon a 4x100 méteres férfi váltóval szerzett bronzérmével robbant be a köztudatba, idén pedig már áttörte a 48 másodperces álomhatárt az Eb-n 100 méteren.
 • Parádés nap a vízilabdázóknál
  2021. Július 04
  375
  Európa-bajnoki aranyérem, győztes Eb-rajt a legnehezebb csoportrivális ellen és BENU-kupa ezüstérem. Remek napot zártak vízilabdázóink a magyar válogatottakban, most pedig elevenítsük fel ezt a szép vasárnapot.
 • Letették az esküt olimpikonjaink
  2021. Július 01
  457
  Ma este Budapesten letette az olimpiai esküt a 22 nap múlva, július 23-án kezdődő tokiói játékokon szereplő magyar csapat. A BVSC-t 13 sportoló képviseli majd a japán fővárosban.
 • Olimpiai éremmel egészítené ki a kollekcióját – Korpási Bálint
  2021. Június 29
  305
  Minden világversenyről van már érme, sőt világ- és Európa-bajnoknak is mondhatja magát Korpási Bálint, klasszis birkózónk azonban első olimpiájára készülhet. Ugyanis eredeti súlycsoportja nem szerepel az ötkarikás játékok programján. Vele beszélgettünk!
 • Az éremmel, de az egyéni csúccsal is elégedett lenne – Burián Katalin
  2021. Június 26
  408
  Bár nem szeretett úszni, mivel tehetséges volt, így maradt a sportágnál. Kétszeres Európa-bajnoki bronzérmes a felnőttek között, pedig ifiként egy évre abbahagyta az úszást. Olimpikonjainkat bemutató sorozatunkban ezúttal Burián Katalinnal beszélgettünk!
 • Nem kirándulni megy az olimpiára Cseh László – VIDEÓ
  2021. Június 23
  326
  Ötödik olimpiájára készül Cseh László, amellyel rekorder lesz a magyar férfi sportolók között. Ráadásul eddig minden ötkarikás játékokról éremmel tért haza, amelyen elindult. A négyszeres olimpiai ezüstérmes klasszissal beszélgettünk.
 • Hét úszónk is bekerült az olimpiai csapatba!
  2021. Június 21
  496
  A Magyar Úszó Szövetség elnöksége jóváhagyta Sós Csaba szövetségi kapitány javaslatát a tokiói magyar csapatot illetően, amely szerint hét úszónk is ott lehet az ötkarikás játékokon! Közben olimpikonjaink érmekkel hangoltak Tokióra a Budapest Openen.
 • „Ha Pankával jó napunk van, érmesek lehetünk” – Pusztai Liza
  2021. Június 19
  389
  Bár sok sportágat kipróbált, végül anyukája találta meg számára a vívást, amelybe aztán rögtön beleszeretett. Kardozó tehetségünkkel, a válogatott oszlopos tagjával, Pusztai Lizával beszélgettünk olimpikonjainkat bemutató sorozatunk legújabb részében.
 • Bravúros siker az Európa-bajnok ellen
  2021. Június 17
  401
  Hat nap alatt hat meccset játszik a héten női vízilabda-válogatottunk az athéni világliga szuperdöntőjében. A csoportból a harmadik helyen jutott tovább a csapat, a negyeddöntőben pedig az Európa-bajnok Spanyolországot győzték le 10-8-ra a lányok.
 • Reméli, hogy mosolyoghat majd, ha felnéz a táblára – Bohus Richárd
  2021. Június 15
  399
  Hamar szerelme lett az úszás, ahol már korán szép eredményeket ért el és 19 évesen kijutott a londoni olimpiára. Legnagyobb sikerét a 2017-es világbajnokságon érte el, ahol bronzérmes lett a 4x100 méteres gyorsváltóval. Bohus Richárddal beszélgettünk!
 • Hódmezővásárhelyi edzőtáborban készülnek úszóink
  2021. Június 13
  299
  Már két hete Hódmezővásárhelyen edzőtáboroznak olimpikon úszóink, akik az ötkarikás játékok előtt még egy versenyen indulnak. A csapat egyik fele Budapesten, míg a többiek Rómában ugranak még vízbe Tokió előtt versenykörülmények között.
 • „Reméljük, hogy úgy sül el, ahogy szeretném” – Pásztor Mátyás
  2021. Június 12
  402
  Sajtónyilvános edzést tartott a férfi vízilabda-válogatott, ahol stábunk is ott volt, hiszen az olimpiára készülő keret tagja a bajnokság gólkirálya, Pásztor Mátyás is! Märcz Tamás tanítványai már teljes kerettel folytatták a felkészülést Tokióra.
 • Kisvárosból az olimpiára – Leimeter Dóra
  2021. Június 11
  1826
  Leimeter Dóra pályafutása jól mutatja, hogy kisebb településekről is el lehet jutni az olimpiára, ráadásul éremesélyesként várhatja a női vízilabda-válogatottal balkezes játékosunk Tokiót. Videósorozatunkban ezúttal vele beszélgettünk!
 • Bemutatkoznak olimpikonjaink: Bernek Péter
  2021. Június 09
  324
  Népes BVSC-s csapat utazhat majd a tokiói olimpiára és paralimpiára. A július 23-án kezdődő ötkarikás játékok előtt bemutatjuk sportolóinkat. Az első részben rövid pályás világ- és Európa-bajnok úszónk Bernek Péter mesél a kezdetekről és céljairól!
 • Kaliforniában folytatódott a tokiói felkészülés
  2021. Május 27
  403
  Május 21-e és június 5-e között az Egyesült Államokban edzőtáborozik a magyar női vízilabda-válogatott. Az együttes már két felkészülési meccset is lejátszott a házigazdákkal, amelyen játékosaink, Gyöngyössy Anikó és Leimeter Dóra is szerepet kapott.
 • Jó úton haladnak az úszók Tokió felé
  2021. Május 26
  450
  Vasárnap lezárult a budapesti úszó Európa-bajnokság, ahol Burián Katalin bronzérme mellett több negyedik helyet, valamint remek időket is elértek sportolóink. Edzőinket, Nagy Pétert és Plagányi Zsoltot kértük, meg, hogy értékeljék tanítványaikat.
 • Burián Katalin bronzérmes lett az Európa-bajnokságon
  2021. Május 23
  438
  Jól zárult a budapesti úszó Európa-bajnokság, hiszen Burián Katalin bronzérmes lett a női 200 méteres hát fináléjában. Sportolónk így megismételte a legutóbbi kontinensviadalon mutatott teljesítményét!
 • Szenzációs országos csúccsal negyedik lett az Eb-n Németh
  2021. Május 19
  586
  Remekül zárult az Európa-bajnokság harmadik napja úszóink számára. Németh Nándor lett az első magyar, aki áttörte a 48 másodperces határt 100 méter gyorson és csak egy tizeddel maradt le a dobogóról! Cseh László pedig 200 vegyesen lett döntős.
 • Érmekkel tértek haza úszóink Finnországból
  2021. Április 26
  497
  Jól sikerült Bernek Péter és Bohus Richárd számára a kétnapos Helsinki Swim Meet verseny, amelyen válogatott színekben indultak úszóink. A viadalon 4 arany-, 3 ezüst- és 3 bronzérmet szereztek sportolóink.
 • „Örülök, ha jó példával szolgáltam a fiatalok előtt” – interjú Kiss Balázzsal
  2021. Április 06
  1039
  Hatalmas küzdelemben maradt alul a kötöttfogású 97 kilósok válogatóversenyén Kiss Balázs, így nem küzdhet meg pályafutása utolsó olimpiájáért. Ott lesz viszont az áprilisi Európa-bajnokságon, ahol szép eredménnyel zárná le példaértékű karrierjét.
 • „Egy hétig folyamatosan felriadtam éjszaka és újra vívtam a versenyt”
  2021. Április 03
  805
  A sikertelen olimpiai kvalifikáció sok álmatlan éjszakát okozott tehetséges párbajtőrözőnknek, Andrásfi Tibornak, aki azért már tud előre is tekinteni. Sportolónkkal beszélgettünk a kazanyi világkupáról és már a következő céljairól is!
 • A BVSC nyerte a csapatversenyt az úszó ob-n
  2021. Március 29
  1089
  Véget ért az úszók olimpiai kvalifikációs országos bajnoksága, ahol a Tokió szempontjából jó időeredmények mellett 10 arany-, 9 ezüst- és 1 bronzéremnek örülhettek sportolóink, így az egyesületi pontversenyt a BVSC-Zugló nyerte!
 • Újabb bajnoki címek úszóinktól
  2021. Március 26
  557
  Folytatták az éremszerzést és a bajnoki címek gyűjtögetését sportolóink a Duna Arénában zajló úszó országos bajnokságon. Burián Katalin továbbra is verhetetlen 200 méter háton, továbbá váltóink is remekeltek.
 • „Lepörgött előttem az egész pályafutásom” – interjú Korpási Bálinttal
  2021. Március 25
  835
  Miképpen segíthetnek egy világ- és Európa-bajnokon a gyerekkorban tanultak? Hogy élte meg a kvótaszerzést? Miért kapta meg a MOB elnökének a kocsiját? Többek között ezekről is beszélgettünk klasszis birkózónkkal, Korpási Bálinttal!
 • Három arany- és három ezüstérem a nyitónapon
  2021. Március 24
  566
  Remekül kezdődött úszóink számára a Duna Arénában zajló országos bajnokság! Sportolóink a szerda délelőtti döntőkben három arany- és három ezüstérmet nyertek, míg Burián Katalin a keddi előfutamok során olimpiai A-szintet úszott!
 • A Duna Arénában az olimpia a cél
  2021. Március 23
  675
  Keddtől szombatig a Duna Arénában rendezik az olimpiai kvalifikációs országos bajnokságot az úszók számára tokiói menetrend szerint, azaz délután lesznek az előfutamok, míg délelőtt a döntők. A verseny után több számban is kialakulhat az olimpiai csapat.
 • Korpási Bálint is utazhat Tokióba!
  2021. Március 21
  843
  Szombaton volt a boldogság világnapja és mi a nap elején csak reménykedtünk benne, hogy boldogan zárhatjuk majd a birkózók európai olimpiai kvalifikációs versenyét. Korpási Bálint gondoskodott róla, hogy így legyen. Elevenítsük fel sportolónk menetelését!
 • Korpási Bálint Budapesten keresztül jutna Tokióba
  2021. Március 19
  678
  Szombaton ismét a BOK-csarnokra vetjük tekintetünket – sajnos ezúttal is csak virtuálisan –, ugyanis a kardozók után a birkózók küzdenek meg ott az olimpiai kvótákért. Korpási Bálint a kötöttfogású 67 kilósok között váltaná meg a tokiói repülőjegyét!
 • A kardozók után a párbajtőrözők is kvótát szereznének
  2021. Március 18
  740
  Nem sokkal a női kardozók után már a férfi párbajtőrözőkön van a sor, hogy megszerezzék a tokiói kvótát. Az Andrásfi Tiborral felálló csapat szerencsésen megérkezett Kazanyba, a világkupa helyszínére. Pénteken a férfiak selejtezőjével kezdődik a program.
 • „Az utolsó másodpercig remegtem az izgalomtól” – interjú Márton Annával
  2021. Március 17
  653
  Már három napja, hogy a magyar női kardválogatott történelmet írt azáltal, hogy kvalifikálta magát az olimpiára. Az egyéniben aranyérmes, míg a csapattal kvótát szerző Márton Annával beszélgettünk a nagy sikerről és a tokiói célokról is!
 • Történelmet írt a női kardcsapat!
  2021. Március 15
  811
  Ahogy beszámoltunk róla, története során először lehet majd ott a magyar női kardválogatott az olimpián! Elevenítsük fel a Battai Sugár, Katona Renáta, Márton Anna, Pusztai Liza összetételű csapat kvótaszerzését!
 • Arany- és bronzérem a kard világkupán!
  2021. Március 13
  905
  Tulajdonképpen megállíthatatlanok voltak kardozóink a budapesti világkupán, hiszen Pusztai Liza és Márton Anna is szépen menetelt az elődöntőig. Ott egymással találkoztak és végül Márton örülhetett a győzelemnek, majd az aranyérmet is behúzta sportolónk!
 • Az olimpiai kvóta a cél!
  2021. Március 11
  717
  Csütörtöktől vasárnapig Budapest ad otthont a kardozók utolsó olimpiai kvalifikációs világkupájának. Számunkra a legizgalmasabb napnak a vasárnap ígérkezik, ahol a női csapat Pusztai Lizával és Márton Annával a soraiban harcolhatja ki a tokiói kvótát!
 • Az úszás mellett az apaság is kitölti Bernek napjait
  2021. Március 05
  696
  Bernek Péternek és Mutina Ágnesnek tavaly decemberben gyökeresen megváltozott az élete. Ugyanis fiuk születésével új kihívásokkal néznek szembe, hiszen Peti harmadik olimpiájára készül, amit csak áldozatok árán lehet összeegyeztetni a családi élettel.
 • Taroltak női kardozóink a hétvégén
  2021. Február 21
  759
  Remekül sikerült a Magyar Kupa 5. fordulója kardozóink számára, ugyanis női egyéniben Pusztai Liza nyert, míg Szűcs Luca bronzérmes lett. Csapatban pedig szintén a BVSC hozhatta el az aranyérmet, ahol Márton Anna is bemutatkozott klubunk színeiben!
 • Egy sérülés akadályozta meg Kiss Balázst célja elérésében – interjú
  2021. Február 17
  788
  Hosszú idő után versenyzett újra Kiss Balázs, világbajnok birkózónk pedig jó formát mutatott a válogatóversenyen, azonban egy sérülés megakadályozta abban, hogy elérje célját és a legjobb magyarként zárjon a 97 kilósok között. Vele beszélgettünk!
 • Kétnapos felkészülési versenyen szerepelnek úszóink
  2021. Február 17
  547
  A nőknél és a férfiaknál is BVSC-s úszóink nyertek 50 méter háton a Tüske Uszodában rendezett felkészülési versenyen. Azonban a többi távon is születtek még zuglói érmek a viadal első napján!
 • Két játékosunk is a válogatottal készülhet
  2021. Február 11
  673
  Február 14. és 20. között Szegeden edzőtáborozik a férfi vízilabda-válogatott, amelynek végén a szerbek ellen játszik mérkőzést a csapat. A 21 fős keretbe a BVSC-Zugló két játékosa, Gyárfás Tamás és Pásztor Mátyás is meghívót kapott.
 • Jó eredmények a felkészülési versenyeken
  2021. Február 08
  907
  Hosszú idő után újra nemzetközi versenyen indultak úszóink. Bernek Péter és Bohus Richárd Nizzában, míg a többiek Kaposváron értek el biztató eredményeket.
 • Az olimpiai kvalifikációra készül műugrónk
  2021. Február 05
  599
  Bár a nemzetközi versenyekre egyelőre várniuk kell műugróinknak, a hétvégi hazai megmérettetésen remekül szerepelt Bóta Botond. Sportolónk az áprilisi, tokiói kvalifikációs világkupán harcolhatja ki a kvótát az ötkarikás játékokra.
 • Sikeres edzőtáborral indult az év
  2021. Január 28
  707
  A decemberi országos bajnokság után január elején egy kéthetes edzőtáborral kezdődött az év úszóink számára, amely sűrűnek ígérkezik versenyek szempontjából. A fő cél pedig az olimpia! Szakosztályvezetőnkkel beszélgettünk a tapasztalatokról.
 • A kvóta után az olimpiai érem a cél
  2021. Január 27
  706
  Nem sokat pihenhettek újdonsült olimpiai kvótásaink a hétvégi siker óta, hiszen jövő héten már Euroliga vár a női vízilabdázókra. Gyöngyössy Anikót és Leimeter Dórát kérdeztük az olaszok elleni kulcsmeccsről és a tokiói célokról is.
 • Aranyérmes évkezdés Andrásfi Tibortól
  2021. Január 26
  671
  Nem is indulhatott volna jobban az idei esztendő Andrásfi Tibor számára, hiszen aranyérmet nyert a népes mezőnyben a párbajtőr Magyar Kupa 4. fordulójában. Közben eldőlt, hogy hol zárják sportolóink az olimpiai kvalifikációs időszakot.
 • Egy mérkőzésre az olimpia
  2021. Január 23
  592
  Ennek az olimpiai ciklusnak a legfontosabb mérkőzése vár ma este 8 órától a női vízilabda-válogatottra. A mieink a házigazda olaszokkal találkoznak a trieszti olimpiai selejtezőben. Győzelem esetén pedig tokiói kvótát szerezne a csapat!
 • A kvalifikációs versenyeken át Tokióba
  2021. Január 05
  834
  Már kevesebb mint 200 nap és a tervek szerint elrajtol a 2021-re halasztott tokiói olimpia. Megnéztük, hogy milyen kvalifikációs versenyek várnak sportolóinkra, ahol bebiztosíthatják helyüket a július 23-án kezdődő ötkarikás játékokra.
 • BVSC-s házidöntőt hozott a női kard finálé
  2020. December 19
  743
  Vívóink remekül zárták az országos bajnokság szombati napját. Női kardban a két barátnő, Pusztai Liza és Szűcs Luca találkozott egymással a fináléban, ahol a BVSC-s párharcot végül előbbi nyerte. Női párbajtőrben Tóth Jázmin állhatott dobogóra.
 • Kimaxolt év után cél az olimpiai kvóta – interjú Korpási Bálinttal
  2020. December 15
  706
  Bár pályafutása alatt még nem volt hasonló, hogy 10 hónapot kihagyott volna Korpási Bálint, idén azonban ennyit kellett várnia két versenye között birkózónknak. Mindkettőn aranyérmet szerzett, ami önbizalmat adhat neki az olimpiai kvótaszerzéshez.
 • Országos csúcs és érmek a kaposvári ob-ról
  2020. December 13
  690
  Az első két nap öt érme után a kaposvári úszó országos bajnokság második felében is kitettek magukért sportolóink és 6 arany-, 6 ezüst- és 3 bronzéremmel zárták a versenyt. Ráadásul Németh Nándor nevéhez fűződik az egyetlen országos csúcs az ob-n!
 • Korpási döntőzhet a világkupán!
  2020. December 12
  778
  Remekül szerepeltek birkózóink a belgrádi egyéni világkupa első napján, ahol Korpási Bálint egészen a döntőig menetelt és vasárnap az aranyéremért lép szőnyegre! Takács István pedig első felnőtt világversenyén győzelemmel mutatkozott be!
 • Jó eredményeket érnének el birkózóink a világkupán
  2020. December 11
  724
  Ma reggel elutaztak Belgrádba, az egyéni világkupára birkózóink. Ahogy arról beszámoltunk, a világbajnok Korpási Bálintért (72 kg) és a junior-világ- és Európa-bajnoki címvédő Takács Istvánért (87 kg) szoríthatunk az év fő versenyén.
 • Egy arany- és négy ezüstérem az első két napon
  2020. December 10
  682
  Több jó eredmény is született már az úszók kaposvári országos bajnokságán sportolóink részéről. Ráadásul egy arany-, valamint négy ezüstérmet is nyertek a mieink. Összefoglaljuk, hogy mi történt az első két napon BVSC-s szempontból!
 • Rajtol az úszó országos bajnokság!
  2020. December 08
  685
  Keddtől szombatig Kaposváron rendezik az úszók országos bajnokságát, amely egy jó lehetőség lesz, hogy az edzések monotonitását egy komolyabb versennyel megszakítsák sportolóink. Ezúttal edzőinket kérdeztük, hogy mit várnak a tanítványoktól.
 • Felszabadultan versenyezne Cseh László
  2020. December 07
  639
  Kedden rajtol az év fő versenye az úszók számára. A kaposvári országos bajnokságot felvezető sorozatunk utolsó részében Cseh László árulja el, hogy mit vár magától ezen a szombatig tartó viadalon.
 • Jól sikerült a magaslati edzőtábor Bohus számára
  2020. December 05
  585
  Kedden elrajtol az úszók számára az év fő versenye, a kaposvári országos bajnokság. Felvezető sorozatunkban Bohus Richárdot faggattuk ezúttal, többek között arról, hogyan sikerült számára a magaslati edzőtábor.
 • Burián ismét olimpiai szintet úszna
  2020. December 04
  626
  Jövő kedd és szombat között rendezik Kaposváron az úszók számára az országos bajnokságot. Folytatjuk felvezető sorozatunkat sportolóinkkal, ezúttal Burián Katalin árulta el céljait.
 • Nagyot alkotna Németh 100 és 200 gyorson is
  2020. December 03
  625
  Folytatjuk úszóinkkal a hangolódást a jövő heti kaposvári országos bajnokságra, ami végül az év fő versenye lesz számukra. Sorozatunk második részében Németh Nándor árulta el, hogy mit vár magától 100 és 200 méter gyorson.
 • Két birkózónk is indulhat az év fő versenyén
  2020. December 03
  816
  Korpási Bálint és Takács István is bekerült a birkózók egyéni világkupára utazó keretébe a hazai szövetség tájékoztatása szerint. A versenyt Belgrádban rendezik december 12. és 20. között, ahol a több hiányzó ellenére világbajnoki mezőny várható.
 • Az apaság mellett az országos bajnokságra is fókuszál úszónk
  2020. December 02
  947
  December 8. és 12. között Kaposváron rendezik a felnőtt úszók országos bajnokságát. Felvezető sorozatunkban olimpiai kvótás sportolóinkkal beszélgetünk, hogy miként várják az idei év fő versenyét. Elsőként Bernek Pétert faggattuk.
 • Magaslati edzőtáborban készülnek úszóink
  2020. Október 29
  736
  Úszóink egy kisebb csoportja spanyolországi magaslati edzőtáborba utazott, ahol elzártan készülnek az előttük álló versenyekre. A helyszínről Nagy Péter szakosztályvezetőnket kértük, hogy értékelje kicsit az eddig elvégzett munkát.
 • Végre verseny! – interjú Burián Katalinnal
  2020. Október 18
  1215
  A Nemzetközi Úszóliga (ISL) idei szezonjában Burián Katalin képviseli a BVSC-s színeket. Sportolónk az olasz Aqua Centurions csapatát erősíti majd. Vele beszélgettünk a következő hetek megmérettetéséről, amelyet a Duna Arénában „buborékban” rendeznek.
 • „Extra motivációt jelent, hogy apuka leszek” – VIDEÓ
  2020. Szeptember 17
  796
  Rövid pályás világ- és Európa-bajnok úszónkkal, Bernek Péterrel beszélgettünk az elmúlt időszakban elvégzett munkáról, apaságról és arról is, milyen számokban készül az olimpiára.
 • Burián és Németh is jól szerepelt a hétvégén
  2020. Július 27
  1232
  Hosszú szünet után rendeztek versenyt az úszók számára. Péntektől vasárnapig a Széchy Tamás Uszoda megtelt élettel a Négy Nemzet Úszóversenyen, ahol Burián Katalin két számban is győzött, de Németh Nándor is többször dobogóra állhatott.
 • Ismét döntőbe jutna a paralimpián – interjú Csonka Andrással
  2020. Július 09
  973
  Ahogy beszámoltunk róla Pálos Péter és Csonka András is kvótát szerzett asztaliteniszezőink közül a paralimpiára. Riói ezüstérmesünkkel beszélgettünk többek között a karanténos időszak tapasztalatairól, motivációjáról és céljairól is.
 • Megvannak a birkózó világversenyek időpontjai
  2020. Július 05
  1131
  A nemzetközi szövetség szombaton nyilvánosságra hozta a birkózók módosított versenynaptárát erre az évre. Szakosztályelnökünk, Kiss Balázs elárulta, hogy örül neki, hogy a juniorok sem maradnak verseny nélkül, ő viszont az olimpiai kvalifikációra készül.
 • Két asztaliteniszezőnk is kvótát szerzett a paralimpiára!
  2020. Július 02
  1095
  Bár nagyon bíztunk benne, hogy két para asztaliteniszezőnk is ott lesz Tokióban, de meg kellett várni a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség legfrissebb ranglistáját. E szerint már hivatalos, hogy Csonka András és Pálos Péter is készülhet a paralimpiára.
 • „Szeretném utoljára megpróbálni, hogy én lehessek a legjobb” – interjú Cseh Lászlóval
  2020. Július 01
  1036
  Az olimpia elhalasztása kapcsán elgondolkodott a jövőjéről Cseh László, de úgy döntött, folytatja Tokióig a versenyzést. Az ötödik olimpiájára készülő sportolónk elárulta, hogy a motivációjával nincs gond és megmutatná még mire képes.
 • Újra munkában az asztaliteniszezők is
  2020. Június 23
  1136
  A múlt hét második felében Győrben volt háromnapos összetartása a para asztalitenisz-válogatottnak. Zárásként pedig egy integrált versenyen vettek részt a sportolók, köztük BVSC-s asztaliteniszezőink, Csonka András és Pálos Péter is.
 • „Sokkal motiváltabb vagyok” – interjú Bernek Péterrel
  2020. Június 18
  1018
  Bár Bernek Péterrel általában az úszásról szoktunk beszélgetni, de ezúttal egy másik téma került előtérbe. Ugyanis vasárnap adta hírül feleségével, Mutina Ágnessel, hogy bővül a család. Természetesen a babavárás mellett az olimpia is szóba került.
 • Bóta: „Már nagyon hiányzik a deszka”
  2020. Május 16
  1053
  Bár az utóbbi időben új sportágat is kipróbált Bóta Botond, de műugrónk elárulta, hogy céljai nem változtak és szeretne jól szerepelni a következő nagyobb versenyein. Reményei szerint hamarosan újra elkezdődnek számára a vizes edzések.
 • Leimeter: Nagy adag türelemre van szükség
  2020. Április 29
  1108
  Szigorú körülmények között, de Európa-bajnoki bronzérmes női vízilabda-válogatottunk elkezdte újból az edzéseket. Leimeter Dóra elárulta, hogy nagyon örülnek, hogy újra vízben edzhetnek és sok türelemmel igyekeznek bepótolni a kihagyást.
 • Burián: A hazai Eb-érem a motiváció
  2020. Április 08
  1663
  Nincsenek könnyű helyzetben úszóink, hiszen egyelőre otthon edzenek ők is. Burián Katalin viszont szerencsés helyzetben van és igyekszik kihasználni a lehetőségeit. Ami a célját és motivációját illeti: 200 méter háton dobogóra állna a budapesti Eb-n.
 • Veres Amarillát korábban érte az első sokk
  2020. Április 01
  1719
  Bár a kerekesszékes vívók már korábban érezték a versenyek elhalasztásával járó változásokat, Veres Amarillának is rosszul esett a paralimpia elhalasztása. Azonban sportolónk most már előre tekint és azt is elárulta, mit csinál szabadidejében.
 • Megvan az olimpia új időpontja
  2020. Március 30
  1200
  Ahogy arról beszámoltunk, múlt héten hivatalosan is eldőlt, hogy 2021-re halasztják a tokiói olimpiát és paralimpiát. Hétfőre viszont az is kiderült, hogy mikor lesz az új időpont. Július 23-án kezdődik, míg augusztus 8-án zárul az ötkarikás játékok.
 • György Dániel: Az egész jövőkép kérdőjel
  2020. Március 28
  1330
  Bár rengeteg bizonytalanság van a sportolók életében is a jelenlegi járványhelyzetben, de György Dánielnek már megvan a következő célja is. Karatésunk szeretne minél jobban szerepelni az őszi világbajnokságon.
 • A technikára fókuszál Bartha Nikola
  2020. Március 26
  1134
  Karatésaink az eredeti tervek szerint ezekben a napokban Bakuban léptek volna tatamira az Európa-bajnokságon, amelyet Bartha Nikola is bizakodva várt. A koronavírus-járvány viszont átírta a terveket. Sportolónkat kérdeztük az otthoni edzéseiről.
 • „A legjobb döntés született” – interjú Bernek Péterrel
  2020. Március 25
  1084
  Nem könnyű a jelenlegi körülmények között otthon készülnie sportolóinknak, különösen a vizes sportágak képviselőinek. Úszónkkal, Bernek Péterrel beszélgettünk, akit az olimpia elhalasztásáról, céljairól és az otthoni edzésekről is faggattunk.
 • Számítottak rá, de csalódottak a halasztás miatt – Így fogadták sportolóink 2. rész
  2020. Március 24
  1238
  Ahogy arról már beszámoltunk, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elhalasztotta a nyárra tervezett tokiói olimpiát a koronavírus-járvány miatt. Új időpont még nincs, de 2021 nyárig meg kell rendezni. Sportolóinkat kérdeztük, hogy fogadták a döntést.
 • Jövőre halasztották az olimpiát! – Így fogadták sportolóink
  2020. Március 24
  1696
  A Nemzetközi Olimpiai Bizottság a koronavírus-járvány miatt elhalasztotta a tokiói nyári olimpiát. Sportolóinkat kérdeztük, hogy ők miként élik meg azt, hogy valószínűleg csak 2021 nyarán rendezik meg az ötkarikás játékokat.
 • Otthoni edzésekkel készül Andrásfi is a folytatásra
  2020. Március 22
  1743
  A férfi párbajtőr-válogatott – sportolónkkal, Andrásfi Tiborral a soraiban – ma vívott volna Buenos Airesben az olimpiáért. A koronavírus-járvány miatt viszont törölték ezt a versenyt is. Kíváncsiak voltunk, hogy zajlanak tehetségünk edzései otthon.
 • Országos bajnokság helyett szárazföldi edzés az úszóknál
  2020. Március 21
  1406
  Jövő héten rendezték volna az úszók országos bajnokságát, ahol BVSC-s sportolóink számára is az olimpiai csapatba kerülés lett volna a tét. A koronavírus-járvány viszont átírta a programot. Nagy Péter szakosztályvezetőt kérdeztük a jelenlegi helyzetről.
 • Elhalasztották a budapesti vizes Európa-bajnokságot is
  2020. Március 20
  1129
  Nem lesz májusban úszó, műugró, szinkronúszó és nyíltvízi úszó Európa-bajnokság Budapesten. A vizes sportokat tömörítő európai szövetség (LEN) a koronavírus-járvány miatt döntött így. A jelenlegi tervek szerint augusztusban lehet leghamarabb Eb.
 • A kvalifikációs torna helyett súlyzók várnak Korpásira
  2020. Március 19
  1136
  Szombaton valószínűleg rengetegen szurkoltunk volna Korpási Bálintnak a BOK-csarnokban, hogy kiharcolja az olimpiai részvételt. Azonban a koronavírus-járvány miatt másképp alakul ez a hétvége. Birkózónkat kérdeztük, hogy zajlanak jelenleg az edzései.
 • „Motivált voltam, jól sikerült a felkészülés” – interjú Pusztai Lizával
  2020. Március 18
  1042
  A koronavírus-járvány miatt elhalasztották a vívók utolsó olimpiai kvalifikációs világkupáját is. A szünetet kihasználva Pusztai Lizával viszont visszatekintettünk az athéni vk-ra, ahol egyéniben ezüst-, a csapattal pedig bronzérmet szerzett sportolónk.
 • Olimpia: egyelőre igen; kvalifikációs versenyek: elhalasztva
  2020. Március 13
  1198
  Bár a Nemzetközi Olimpiai Bizottság egyelőre nem tervezi a tokiói ötkarikás játékok elhalasztását, de számos olimpiai kvalifikációs viadalt ideiglenesen töröltek. Összeszedtük, hogy érinti ez sportolóink versenynaptárát.
 • Újabb lépés Tokió felé a női kardcsapattól
  2020. Március 08
  1974
  Pusztai Liza az egyéniben szerzett ezüstérme után a csapatversenyben is felállhatott a dobogóra az athéni világkupán. A válogatottal elért harmadik helye ráadásul azt is jelenti, hogy a lányok egyre közelebb kerülnek a tokiói kvótához.
 • Pusztai Liza ismét dobogós Athénban
  2020. Március 08
  1106
  Szenzációs vívással jutott el a döntőig Pusztai Liza a női kardozók athéni világkupáján. Bár a fináléban kikapott a szakág kétszeres olimpiai bajnok legendájától, Mariel Zagunistól, de így is egy fantasztikus ezüstérmet szerzett sportolónk.
 • Előre az olimpiáért! – Szurkoljunk minél többen Macinak!
  2020. Március 05
  1981
  Itthon harcolhatja ki az olimpiai kvótát világbajnokunk, Korpási Bálint, a birkózók európai kvalifikációs versenyén. Az eseményt március 19. és 22. között rendezik a BOK-csarnokban, ahova a belépés ingyenes.
 • Athénban kerülhetnek közelebb Tokióhoz Pusztai Lizáék
  2020. Március 04
  1112
  Fontos világkupaverseny vár Pusztai Lizáékra Athénban, ahol a csapattal nagy lépést tehetnek az olimpiai kvóta felé. Sportolónk edzőjét, Bódy Benjámint kérdeztük a várakozásairól. Itthon pedig Budapesten szurkolhatunk női és férfi párbajtőrözőinknek.
 • Olimpiai reményekkel a pályakerékpáros vb-n
  2020. Február 26
  1068
  Lovassy Krisztián és Filutás Viktor képviseli a BVSC-s színeket ezen a héten, a berlini pályakerékpáros-világbajnokságon. Szombaton rendezik az olimpián is szereplő omnium versenyszámot, ahol Krisztián is rajthoz áll majd.
 • BVSC-s olimpiai kvótakörkép
  2020. Február 25
  1168
  Izgalmas időszak vár sportolóinkra, ugyanis a következő hónapokban eldől, hogy mennyien képviselik majd a BVSC-t a július 24-én kezdődő tokiói olimpián. Lássuk, kik bizakodhatnak 150 nappal a nyári játékok kezdete előtt!
 • Elkezdődött a felkészülés az olimpiai selejtezőre
  2020. Február 18
  1060
  A bronzéremmel záruló budapesti vízilabda Európa-bajnokság óta még egy hónap sem telt el és máris újabb, nagyon fontos feladat vár női válogatottunkra. A csapatnak Triesztben kell kiharcolnia a tokiói olimpián való részvételt.
 • Érmekben gazdag úszóhétvége
  2020. Február 17
  1078
  Válogatott úszóink a belgiumi Charleroi-ban versenyeztek a hétvégén, a Championnats Speedo-FFBN Openen. A viadalon 27 érmet, köztük 12 aranyat szereztek sportolóink.
 • A hazai világkupán át Tokió felé
  2020. Február 12
  1038
  Két év szünet után rendeznek ismét Egerben kerekesszékes vívó világkupát, amely a paralimpiai kvalifikációs vk-sorozat utolsó előtti állomása is egyben. Veres Amarilla jó pozícióból várhatja Tokiót és kíváncsi, hogy hol tart ezen az úton.
 • Itthon érmek, külföldön helyezések
  2020. Február 10
  1138
  Ismét sűrű hétvégét zártak vívóink. Borsody Emma a női, míg Andrásfi Tibor a férfi felnőtt párbajtőr-válogatottal szerepelt világkupán, míg junior kardozóink itthon szereztek érmeket az országos bajnokságon.
 • Pálos és Csonka is érmes Alexandriában
  2020. Február 04
  1277
  Mindkét sportolónk dobogóra állhatott a para-asztaliteniszezők Alexandriában rendezett nemzetközi versenyének egyéni küzdelmeiben. Pálos Péter arany-, míg Csonka András ezüstéremnek örülhetett.
 • Eb után bajnoki folytatás – interjú bronzérmeseinkkel
  2020. Január 31
  1427
  Bár alig ért véget a budapesti vízilabda Európa-bajnokság, szombaton már folytatódik női és férfi csapatunk számára is a hazai bajnokság. Két Eb-hősünkkel, Gyöngyössy Anikóval és Leimeter Dórával beszélgettünk élményeikről és céljaikról.
 • Nagy dobásra készül a vb-n Lovassy
  2020. Január 30
  1339
  Remek eredménnyel zárta a pályakerékpározók világkupa-sorozatát Lovassy Krisztián. Sajnos ennek ellenére az olimpiai programban szereplő omniumban lecsúszott a vb-kvalifikációról sportolónk, scratch-ben viszont érmet nyerne Berlinben.
 • Párizsban jártak karatésaink
  2020. Január 28
  1064
  A párizsi Premier League versennyel zárta Bartha Nikola és György Dániel a bő egy hétig tartó franciaországi edzőtáborozását. Sportolóink legközelebb Szlovákiában versenyeznek és nagyon készülnek a májusi, olimpiai kvalifikációs viadalra.
 • Bronzérmes a női válogatott az Eb-n!
  2020. Január 25
  1538
  Két játékosunkkal, Gyöngyössy Anikóval és Leimeter Dórával a soraiban bronzérmet szerzett a női vízilabda-válogatott a budapesti Európa-bajnokságon a Duna Arénában. A lányok a címvédő Hollandiát győzték le 10-8-ra a bronzmeccsen.
 • Nagyot küzdöttek a lányok, de a spanyolok nyertek
  2020. Január 23
  1088
  Az utolsó pillanatokig kiélezett meccsen hatalmasat küzdött a női vízilabda-válogatott Spanyolország ellen az Európa-bajnokság elődöntőjében. Végül 11-10-re riválisunk nyert, így a mieink a bronzéremért játszhatnak Hollandia ellen.
 • A döntőért játszhat a női válogatott az Eb-n
  2020. Január 21
  1207
  Bejutott az elődöntőbe a női vízilabda-válogatott a budapesti Európa-bajnokságon, miután 16-3-ra legyőzte Franciaországot a legjobb 8 között. Csütörtökön a világbajnoki ezüstérmes spanyolok ellen jóval nehezebb dolguk lesz a mieinknek.
 • Csoportelső a női válogatott!
  2020. Január 17
  1412
  Görögországot is legyőzte a női vízilabda-válogatott a budapesti Európa-bajnokság csoportkörében. Ezúttal 13-10-re nyertek Bíró Attila tanítványai, akik így már biztosan csoportelsőként zárják a kontinenstorna első felét.
 • Eredményes hétvégét zártak vívóink
  2020. Január 13
  1164
  Világkupa aranyérmet és kadet országos bajnoki címeket is szereztek vívóink a hétvégén rendezett versenyeken. A párbajtőr válogatottal Andrásfi Tibor állhatott fel a dobogó tetejére, míg a kadetok között Ondrik Konrád duplázott.
 • Rajtol a vízilabda Európa-bajnokság
  2020. Január 12
  1176
  Január 12. és 26. között Európa legjobbjai veszik birtokukba a Duna Arénát. A budapesti kontinensviadal tétje komoly, hiszen olimpiai kvótát is osztanak. A BVSC-t Gyöngyössy Anikó és Leimeter Dóra képviseli a medencében.
 • Közelebb kerülnének Tokióhoz vívóink
  2020. Január 10
  1109
  Andrásfi Tibor Németországban, míg Pusztai Liza Kanadában segítené hozzá a válogatottat a minél jobb helyezéshez az olimpiai kvalifikációs versenyen. Heidenheimben a párbajtőrözők számára világkupát, míg Montrealban a kardozóknak Grand Prix-t rendeznek.
 • Tornagyőzelemmel hangoltak az Eb-re
  2020. Január 07
  1219
  Női vízilabda-válogatottunk megnyerte a budapesti Európa-bajnokság előtti utolsó felkészülési tornát Dunaújvárosban. A csapatban Gyöngyössy Anikó és Leimeter Dóra is gólokkal járult hozzá a sikerhez.
 • Világkupa ezüsttel Tokió közelében
  2019. December 16
  1120
  Fantasztikusan vívott női kardválogatottunk a Salt Lake Cityben rendezett világkupa csapatversenyében. Pusztai Lizáék több nagy skalpot is gyűjtve ezüstérmesként zártak, így két állomással a vége előtt tokiói kvalifikációt érő helyen állnak a ranglistán.
 • Bohus újabb csúcsai és hat érem a szombati mérleg
  2019. December 15
  1170
  A zárónap sem múlt el BVSC-s sikerek nélkül az úszók rövid pályás országos bajnokságán. A Kaposváron rendezett versenyen 22 éremmel, köztük 8 arannyal zárt klubunk.
 • Váltóban és egyéniben is aranyak
  2019. December 13
  1286
  Két nap után 11 éremmel, köztük három arannyal állnak úszóink a Kaposváron zajló XVI. Rövid Pályás Országos Bajnokságon. Cseh László és Kozma Dominik szerepel eddig a legjobban, előbbi ötször, míg utóbbi négyszer állhatott már dobogóra.
 • Csonka András duplázott az Országos Bajnokságon
  2019. December 11
  1230
  Egyéniben és párosban is magyar bajnok lett Csonka András, miután nem talált legyőzőre az asztaliteniszezők para Országos Bajnokságán. Előbbi fináléban éppen klubtársát, Pálos Pétert győzte le sportolónk.
 • Az olimpiai szint a cél – interjú Bohus Richárddal
  2019. December 10
  1290
  Vasárnap ért véget úszóink számára a glasgow-i rövid pályás Európa-bajnokság. Bohus Richárdnak remekül sikerült a kontinensviadal, de sportolónk szeme előtt már a tokiói kvóta megszerzése lebeg, amit még az ünnepek előtt bezsebelne.
 • Bohus csúcsai és ezüstérme az Eb-n
  2019. December 09
  1159
  Nagyon jól sikerült a glasgow-i rövid pályás úszó Európa-bajnokság Bohus Richárd számára, aki a 4x50 méteres vegyes váltóval ezüstérmes lett. Sportolónk ráadásul két egyéni számában is országos csúcsot úszott.
 • Jó szezonrajt műugróinktól
  2019. December 06
  1192
  A Téli Országos Bajnokságon két műugrónk is érdekelt volt. Bóta Botond 1 és 3 méteren sem talált legyőzőre, míg Gacs Barnabás előbbi számban a harmadik, utóbbiban pedig a második lett. Botondot kérdeztük többek között a hazai Eb-re való felkészülésről is.
 • Bohus Richárd országos csúcsot úszott
  2019. December 05
  1217
  Csütörtökön mind a négy úszónkért szoríthattunk a glasgow-i rövid pályás Európa-bajnokságon. Bohus Richárd remekül szerepelt a délelőtti előfutamok során, 100 méter háton országos csúccsal jutott tovább!
 • Négy úszónk indul az Eb-n
  2019. December 03
  1229
  Szerdától vasárnapig Glasgow-ban rendezik az úszók rövid pályás Európa-bajnokságát, ahol négy sportolónk is vízbe ugrik. A helyszín nem ismeretlen számukra, hiszen tavaly a nagymedencés kontinensviadalnak is a Tollcross-komplexum adott otthont.
 • Nemzetközi versenyeken jártak karatésaink
  2019. December 02
  1175
  Bartha Nikola és György Dániel révén két sportolónk is érdekelt volt a madridi Premier League-viadalon, míg Szegedi Döme Montenegróban versenyzett. Karatésaink szép eredményekkel zárták a hétvégét.
 • A legjobb 16 a célja a világranglistán – interjú Andrásfi Tiborral
  2019. November 28
  1892
  A férfi párbajtőrözők hétvégi berni világkupáján Andrásfi Tibor folytatta remeklését a felnőtt mezőnyben. Legjobb magyarként a nyolcadik helyen zárt. Sportolónk értékelte honlapunknak a versenyt, valamint elárulta, hogy mi a célja a közeljövőben.
 • Bernek Péter csapata jutott döntőbe
  2019. November 26
  1141
  Londonban zárultak az International Swimming League (ISL) selejtezői. A négy csapatból háromban is úsztak BVSC-s sportolók. Közülük a Bernek Pétert is soraiban tudó London Roar került be a sorozat decemberi, Las Vegas-i fináléjába.
 • Remekeltek BVSC-s vívóink
  2019. November 25
  1213
  Eredményes hétvégén vannak túl vívóink. A párbajtőrözőknél Andrásfi Tibor egyéniben a nyolcadik helyen zárta a berni világkupát, Borsody Emma pedig ezüstéremmel a junior-vk-t, míg Pusztai Liza a kardválogatottal lett negyedik.
 • Az olimpiáért vívnak sportolóink
  2019. November 22
  1219
  Sűrű hétvége vár vívóinkra, hiszen az olimpiai kvalifikáció szempontjából fontos világkupát rendeznek számukra. Andrásfi Tibor a férfi párbajtőrözőkkel Bernben, míg Pusztai Liza és Szűcs Luca a női kardozókkal Orleans-ban lép pástra.
 • Sikeres kazahsztáni edzőtábor
  2019. November 21
  1211
  Karate szakosztályunk két versenyzője Kazahsztánban, Almati városában készül a soron következő versenyeikre. György Dániel és Szegedi Döme profi körülmények között, a világranglista legjobbjaival edzőtáborozhatott.
 • Bartha Nikola ezüstérmet szerzett Horvátországban
  2019. November 15
  1102
  A tavalyi évhez hasonlóan ismét meghívást kapott Bartha Nikola a hagyományos horvátországi Top Ten pénzdíjas versenyre. Karatésunk pedig ezúttal is jól szerepelt, hiszen megismételte előző évben nyújtott teljesítményét és ezüstérmet szerzett.
 • A műtét után már az olimpia a cél
  2019. November 05
  1557
  Kiss Balázs számára sajnálatos sérüléssel zárult a szeptemberi birkózó-világbajnokság. Világbajnokunk a Hír TV „Paletta” című műsorában beszélt a visszatéréséről és olimpiai céljairól.
 • Vendégként hazai medencében – interjú Bernek Péterrel
  2019. Október 30
  1169
  Az International Swimming League hétvégi állomásán a Duna Arénában Bernek Péternek meg kellett tapasztalnia, hogy a hazai közönség nem feltétlenül neki szurkol, mivel ő a London Roar tagja, de így is nagyon élvezte az ISL eddigi versenyeit.
 • Utánpótlásunk a felnőttek között is jól szerepelt
  2019. Október 29
  1217
  Bár Pusztai Liza nem lehetett ott a szezon első Magyar Kupa fordulóján, ami egyben válogatóverseny is volt, női kardozóink így is szép eredményeket értek el. Szűcs Luca egyéniben a hatodik, míg a csapattal a második helyen végzett.
 • Közönségsiker a Duna Arénában
  2019. Október 28
  1210
  Budapesten folytatódott az International Swimming League (ISL), amely hatalmas közönségsikert aratott a Duna Arénában. Ezúttal is vízbe ugrott négy BVSC-s úszónk, akik közül ismét Bernek Péter csapata örülhetett a végén, de az Iron is jól teljesített.
 • A párizsi olimpián már ott lennének a barátnők
  2019. Október 25
  1259
  Kiváló tehetségeink, Pusztai Liza és Szűcs Luca fiatal koruk ellenére már szép eredményeket értek el. Kardozóink az utanpotlassport.hu-nak adott interjúban elárulták, hogy nagyon jó barátok és szeretnének ott lenni mindketten a 2024-es olimpián.
 • Bernekék az első, az Iron a harmadik helyen zárt
  2019. Október 21
  1210
  Négy úszónk is bemutatkozott az új sorozatban az International Swimming League-ben. A lewisville-i állomáson Bernek Péter csapata, a London Roar végzett az első helyen, míg az Iron a Bohus Richárd, Burián Katalin, Kozma Dominik trióval a harmadik lett.
 • Filutás: „Bizakodom egy jó eredményben” – VIDEÓ
  2019. Október 16
  1541
  Szerdától vasárnapig a hollandiai Apeldoornban rendezik a pályakerékpározók Európa-bajnokságát. A kontinensviadalon Filutás Viktorért is szoríthatunk, aki jó formában várja az Eb-t.
 • Lovassy: „Rég voltam ilyen jó állapotban” – VIDEÓ
  2019. Október 15
  1470
  Szerdától vasárnapig a hollandiai Apeldoornban rendezik a pályakerékpározók Európa-bajnokságát. A kontinensviadalon Lovassy Krisztiánért is szurkolhatunk, aki szeretne ismét érmet szerezni az Eb-n.
 • Olimpiai bajnoki cím és boldog család a célja
  2019. Október 15
  1268
  A mai napig nem tudja, hogy miért kezdte el az úszást. Az M4 Sport Startfejes című magazinműsora kiemelten foglalkozott sportolónkkal, Kozma Dominikkel, aki terveiről, kihívásairól is beszélt, valamint társai és edzője is nyilatkoztak róla.
 • A cél Tokió – interjú Veres Amarillával
  2019. Október 12
  2067
  A szeptemberi dél-koreai kerekesszékes vívó-világbajnokság után kicsit csalódott volt Veres Amarilla az egyéni eredményei miatt, pedig az élmezőnyben zárt sportolónk. A csapatban bronzérmes vívó most már előre tekint és Tokió lebeg a szeme előtt.
 • Andrásfi: „Eszembe se jutott, hogy elhagyjam a BVSC-t”
  2019. Október 10
  1330
  Bár még fiatal, de már a felnőttek között is bizonyított Andrásfi Tibor. Nem véletlen, hogy klubunk szerdán hosszútávú szerződést kötött tehetséges párbajtőrözőnkkel, aki elmondta nekünk, hogy mit jelent számára ez a megállapodás.
 • Andrásfi Tibor 2024-ig hosszabbított a BVSC-vel
  2019. Október 09
  2367
  Már a felnőttek között is letette névjegyét Andrásfi Tibor azzal, hogy az Európa-bajnokságon legjobb magyarként a 7. helyen zárt a párbajtőrözők között. Fiatal tehetségünk ünnepélyes sajtótájékoztatón 2024-ig meghosszabbította szerződését a BVSC-vel.
 • Burián magabiztosan nyert a hazai világkupán
  2019. Október 07
  1256
  Két érem és rengeteg értékes helyezés sportolóink mérlege az úszók világkupa-sorozatának budapesti állomásán. A hétvégén a Duna Arénában rendezett viadalon Burián Kata 200 m háton, Németh Nándor pedig a 4x100 méter mix gyorsváltóval nyert aranyérmet.
 • Úszóink programja a budapesti Világkupán
  2019. Október 03
  2248
  Öt sportolónk, 17 egyéni számban lép rajtkőre a péntektől vasárnapig tartó FINA Úszó Világkupa budapesti állomásán. Közülük Németh Nándor lesz a legfoglalkoztatottabb, aki hat számban is érdekelt. Szurkoljunk úszóinknak minél többen a Duna Arénában!
 • Megérett a sikerekre – interjú Korpási Bálinttal
  2019. Szeptember 22
  1478
  Nem sokat pihent a világbajnokság után Korpási Bálint, hiszen a héten már újra edzésen járt. Vb-bronzérmesünk értékelte a kazahsztáni világversenyt, de az olimpiai esélyek is szóba kerültek.
 • A világbajnok kínai nagy falatnak bizonyult
  2019. Szeptember 20
  1265
  Túl van az egyéni versenyeken kerekesszékes vívónk, Veres Amarilla, a dél-koreai világbajnokságon. Sportolónk a kardozók között a 8., míg párbajtőrben a 9. helyen zárta a küzdelmeket a rendkívül erős mezőnyben.
 • Két kulcsjátékos is hosszabbított a BVSC-vel
  2019. Szeptember 18
  1790
  Meghosszabbította szerződését Gyöngyössy Anikó és Leimeter Dóra, a BVSC-Zugló női vízilabdacsapatával. A nyáron világbajnoki 4. helyezést elért válogatott alapemberei 2022-ig írtak alá a klubhoz.
 • Nemzetközi edzőtáborral hangolt a vb-re
  2019. Szeptember 17
  1299
  Szerdán Veres Amarilla számára is megkezdődik a párbajtőr egyéni versennyel a kerekesszékes vívó-világbajnokság a dél-koreai Cshongdzsu városában. Sportolónk bizakodva várja a tokiói kvalifikáció szempontjából is fontos megmérettetést.
 • Aláírná a tavalyi eredményt – interjú Kiss Balázzsal
  2019. Szeptember 13
  1698
  Korpási Bálint mellett Kiss Balázs képviseli a BVSC-s színeket Nur-Szultánban az olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokságon. Sportolónknak az első ötben kellene végeznie a tokiói kvótához, ami nehéz kihívás, de rangidősként is reális esélyt lát rá.
 • Eb-érem és olimpiai kvóta a cél
  2019. Szeptember 11
  1454
  Remekül szerepeltek pályakerékpárosaink az elmúlt két hétben a nemzetközi versenyeken. Lovassy Krisztián Litvániában aranyérmet nyert omniumban. Őt kértük egy kis értékelésre, valamint Európa-bajnoki és olimpiai tervekről is beszélgettünk.
 • Fontos háttérmunkások
  2019. Szeptember 05
  1555
  Jövő héten elutazik az év legfontosabb versenyére Veres Amarilla, paralimpiai bronzérmes kerekesszékes vívónk. Ennek kapcsán ismerkedjünk meg a dél-koreai világbajnokságra készülő sportolónk stábjával, akik a felkészülését segítik.
 • Értékes világranglista pontok
  2019. Augusztus 30
  1327
  Kerékpárosaink jól teljesítettek a Grand Prix Presov CL1-es pálya versenyen. Filutás Viktor és Lovassy Krisztián is értékes világranglista pontokkal gazdagodott. Azonban nincs megállás számukra, hiszen holnap már Litvániában versenyeznek.
 • Korpási aranyérmes lett Dortmundban
  2019. Augusztus 05
  1403
  Korpási Bálint legjobb magyarként zárta a felnőtt kötöttfogású Német Nagydíjat. Birkózónk aranyéremmel tért haza Dortmundból, ráadásul a fináléban az idei Európa-bajnokot győzte le.
 • Ezüstérmek Japánból
  2019. Augusztus 04
  1396
  Kozma Dominik egyelőre még nem jól megérdemelt pihenőjét tölti a vizes világbajnokság után. Úszónk ugyanis a tokiói világkupán versenyzett a hétvégén, ahol nagyszerű eredményeket ért el.
 • Ötödik lett Bernek Péter a vb-n!
  2019. Július 28
  1311
  Sérülés miatti visszalépés után jutott döntőbe Bernek Péter a kvangdzsui vizes világbajnokságon 400 méter vegyesen. Úszónk kihasználta az adódó lehetőséget és nagyszerűen versenyezve ötödik lett.
 • Újabb hetedik hely a világbajnokságról
  2019. Július 27
  1274
  Burián Kata szép versenyzéssel a hetedik helyen ért célba 200 méter háton a dél-koreai vizes világbajnokságon. Úszónk mellett Bohus Richárdért szoríthattunk még sportolóink közül a szombati napon, számára két századon múlott a döntőbe jutás.
 • Burián döntős 200 háton
  2019. Július 26
  1298
  Pénteken is szinte az egész BVSC-s különítmény vízbe ugrott a dél-koreai vizes világbajnokságon. Úszóink közül Burián Katalin és Cseh László is bejutott az elődöntőbe, míg Kata számára a döntős szereplés is sikerült.
 • Döntő, kvóta és Cseh László remeklése
  2019. Július 24
  1471
  Eseménydús napon vagyunk túl ismét a dél-koreai világbajnokságon, hiszen öt úszónk is vízbe csobbant az előfutamok során. Ráadásul Németh Nándor egészen a döntőig jutott 100 méter gyorson, ahol majd csütörtökön lép rajtkőre.
 • Apró lépésekkel Tokió felé
  2019. Július 24
  1358
  Az ukránok elleni sikerrel újabb lépést tett a jövő évi olimpia felé női kardcsapatunk. Pusztai Liza nagyszerű győzelmekkel vette ki a részét ebből a szép eredményből.
 • Értékes ötödik hely a világbajnokságon
  2019. Július 23
  1377
  Női kardcsapatunk az olimpiai kvalifikáció szempontjából nagy rivális Ukrajnát legyőzve, az ötödik helyen zárta a budapesti vívó-világbajnokságot. Pusztai Liza ezúttal is sokat hozzátett a válogatott sikeréhez.
 • Pusztai Liza: „Eddigi pályafutásom legnagyobb csodája”
  2019. Július 22
  1634
  Az utolsó pár előtti nyolc tus hátrányból fordította meg az asszót Pusztai Liza a lengyelek ellen, így a női kardcsapat bejutott a negyeddöntőbe a budapesti vívó-világbajnokságon. A csoda kedden az olaszok ellen folytatódhat.
 • A csapategység diadala
  2019. Július 22
  1690
  Női vízilabda-válogatottunk végig kezében tartva a mérkőzést 7-6-ra legyőzte Olaszországot a kvangdzsui vizes vb negyeddöntőjében. A győztes találatot klubunk játékosa, Leimeter Dóra szerezte, de ki kell emelni az egész csapatot a parádés védekezésért.
 • Kozma döntős, Bohus egyéni csúcsot úszott
  2019. Július 22
  1713
  Fantasztikusan alakult úszóink számára a hétfői nap a kvangdzsui vizes világbajnokságon. Kozma Dominik a hatodik legjobb idővel lett döntős 200 méter gyorson, míg Bohus Richárd 100 háton úszott egyéni csúcsot.
 • Díszkard és kiváló vb-főpróba az érmek mellé
  2019. Július 21
  1375
  A női kardozók között arany-, a párbajtőrcsapattal pedig bronzérmet szerzett Veres Amarilla a varsói kerekesszékes világkupán. Sportolónk az érmek mellett egy díszkardnak örül a legjobban, továbbá annak, hogy jó előjelekkel várja a világbajnokságot.
 • Íme a BVSC-s úszóprogram a vb-n
  2019. Július 20
  1724
  Magyar idő szerint vasárnap hajnali 3 órakor az úszók számára is megkezdődik a dél-koreai vizes világbajnokság. Rögtön az első napon szurkolhatunk BVSC-s sportolóért is, de összegyűjtöttük a többi napra is úszóink programját.
 • Már a vb előtt rekorder lett
  2019. Július 19
  1392
  Cseh László kilencedik nagymedencés úszó-világbajnokságára készül, ami azt jelenti, hogy abszolút rekorder ezzel a világon. Ráadásul 13 érmével az örökranglista 5. helyén áll. Dél-Koreában viszont egy jó időeredménnyel lenne elégedett.
 • Tapasztalt vívókon át vezet az út
  2019. Július 19
  1401
  Szombaton Pusztai Liza számára is elkezdődik a budapesti olimpiai kvalifikációs vívó-világbajnokság. Kardozónk egy venezuelai sportoló ellen kezd. Edzője, Bódy Benjámin szerint jól sikerült a felkészülésük a hazai világeseményre.
 • Továbbjutás a második helyen
  2019. Július 18
  2008
  Máris lezárult a csoportkör a női vízilabdázók számára a Dél-Koreában zajló világbajnokságon. A magyar válogatott az utolsó mérkőzésen 17-12-re kikapott Oroszországtól, így másodikként jutott tovább Bíró Attila együttese.
 • Vegyesen bizonyítana Bernek Péter
  2019. Július 18
  1442
  Bár korábban 200 méter háton és 400 gyorson nyert érmet nagymedencés Európa-bajnokságon Bernek Péter, a világbajnokságon 200 és 400 vegyesen láthatjuk úszónkat. Rövid pályás világ- és Európa-bajnokunkkal folytatjuk a vb-t felvezető sorozatunkat.
 • Bízik az éremben Kozma Dominik
  2019. Július 16
  1446
  Nem babonás és tudatosan figyel rá, hogy ne legyenek rituáléi. 200 méter gyorson mindenképp döntőbe jutna, de az éremszerzésben is reménykedik. Kozma Dominikkel folytatjuk a dél-koreai világbajnokságon induló úszóink bemutatását.
 • Kezdődik a budapesti vívó-világbajnokság
  2019. Július 14
  1408
  Hétfőn reggel rajtol a vívók olimpiai kvalifikációs világbajnoksága a BOK-csarnokban. A sportág csúcseseményére rekordszámú, 118 ország 1071 sportolója nevezett. A BVSC-s színeket Pusztai Liza képviseli a páston.
 • Döntőbe jutna kétszázon
  2019. Július 14
  1444
  Tavaly bronzérmes lett az Eb-n Burián Katalin 200 méteres hátúszásban és bár a világbajnokságon sok újdonság vár majd rá, azért egy döntős eredménnyel elégedett lenne. Sportolónk fő száma mellett 100 háton is indul Dél-Koreában.
 • Rajt a világbajnokságon
  2019. Július 13
  1518
  Magyar idő szerint 5 óra 30 perckor megkezdődik női vízilabda-válogatottunk számára is a vizes világbajnokság Dél-Koreában. Lányaink éppen a házigazdák ellen kezdik meg szereplésüket Kvangdzsuban.
 • Veres Amarilla Világkupa-győztes Varsóban
  2019. Július 13
  1504
  Remekül alakult a kerekesszékes vívók világkupa-sorozatának varsói állomása Veres Amarilla számára. Sportolónk egészen a döntőig menetelt, ahol legyőzte kínai riválisát, így övé lett az aranyérem női kardban.
 • Dél-Koreában 48 másodpercen belül úszna
  2019. Július 13
  1369
  Folytatjuk a világbajnokságra készülő úszóinkat bemutató sorozatunkat. Németh Nándor már nyert bronzérmet a felnőttek vb-jén, egyéniben viszont még újoncnak számít. Junior világ- és Európa-bajnok sportolónk első világversenyére készül BVSC-s színekben.
 • Varsóban folytatódik a pontgyűjtés
  2019. Július 11
  1658
  Jó pozícióból várhatja Veres Amarilla a kerekesszékes vívók varsói világkupáját, hiszen sportolónk az A-kategóriás paralimpiai kvalifikációs ranglista második helyén áll jelenleg. Amarilla csütörtökön párbajtőrben, szombaton pedig kardban indul majd.
 • Jól sikerült Bohus felkészülése
  2019. Július 10
  1276
  Szereti a stresszhelyzeteket, de a verseny előtti napokban filmnézéssel és jó hangulatban tud kikapcsolódni. Az úszók világbajnokságán hat sportolónk is ott lesz. Bohus Richárdért 50 és 100 méter háton szurkolhatunk majd az egyéni számokban.
 • Egyéni csúcsot úsznának a vb-n
  2019. Július 07
  1456
  Bár még itthon készülnek úszóink a dél-koreai világbajnokságra, szerdán már elutaznak Ázsiába, ahol egy akklimatizációs edzőtábor vár még rájuk. Edzésükön látogattuk meg sportolóinkat, ahol Nagy Péter szakosztályvezető beszélt a várakozásairól.
 • Hárman a BVSC-ből a női vb-keretben
  2019. Július 02
  1577
  Nem történt változás a múlt heti Diapolo-kupán szereplő női vízilabda-válogatott keretében, így Bíró Attila a hazai tornán ezüstérmes csapatot viszi a dél-koreai világbajnokságra is. A 13 főből hárman is klubunkat képviselik a világversenyen.