Menü
 • Ez történt májusban
  2021. December 24
  193
  Sűrű hónap volt május szakosztályaink életében, hiszen a budapesti vizes Európa-bajnokságon három szakágban is érdekeltek voltunk, kettőben ráadásul érmet is szereztünk. Labdarúgóink pedig újoncként a második helyen zárták az NB III-at.
 • BVSC Napló: Remeklő utánpótlás
  2021. Május 17
  575
  Felnőtt és utánpótlás sportolóink is sűrű hetet zártak. Csilling Katalin bronzérmet szerzett a szinkronúszó-válogatottal az Európa-bajnokságon, míg utánpótlásunk mindegyik éremből elhozott egyet az országos bajnokságokról.
 • Lezárult az Eb Bóta Botond számára
  2021. Május 15
  475
  Mindhárom számában helyt állt Bóta Botond a budapesti vizes Európa-bajnokságon, ahol a legelőkelőbb pozícióban a műugrók vegyes csapatversenyében zárt sportolónk.
 • BVSC Napló: Nagyüzem csapatainknál
  2021. Február 08
  654
  Újabb sűrű hetet zártak sportolóink. A vízilabdázók és úszók a nemzetközi és hazai vizeken is helytálltak, míg a kézilabdázók és röplabdázók a bajnokságban meneteltek tovább! Minden további a BVSC Naplóban!
 • Az olimpiai kvalifikációra készül műugrónk
  2021. Február 05
  599
  Bár a nemzetközi versenyekre egyelőre várniuk kell műugróinknak, a hétvégi hazai megmérettetésen remekül szerepelt Bóta Botond. Sportolónk az áprilisi, tokiói kvalifikációs világkupán harcolhatja ki a kvótát az ötkarikás játékokra.
 • Zuglói hősök: Gerlach István
  2020. December 27
  719
  Műugrószakosztályunk ebben az évben két meghatározó alakját veszítette el. Hiszen Sauer László után sajnos Gerlach István is elhunyt. A Zuglói Hősök idei utolsó részében mesteredzőnk életét és munkásságát mutatjuk be.
 • Ez történt áprilisban
  2020. December 23
  594
  Az április egyértelműen a koronavírusról és annak hatásairól szólt a sportban is. Voltak sportolóink, akik már az elején átestek a betegségen, így felajánlásukkal tudtak segíteni a fertőzötteken. Közben több szakosztályunk számára lezárult az idény.
 • Zuglói hősök: Halottainkra emlékezünk
  2020. November 01
  773
  Rendhagyó formában jelentkezik a Zuglói Hősök legújabb része. Halottak napja alkalmából ezúttal a BVSC idén elhunyt korábbi kiválóságaira emlékezünk!
 • Egy éve indult a Zuglói Hősök
  2020. Augusztus 30
  881
  Tavaly augusztus végén kezdtük el a BVSC-Zugló közel 110 éves történetének legkiemelkedőbb sportolóit bemutató sorozatunkat, a Zuglói Hősöket. Ezúttal egy rendhagyó részben visszatekintünk, hogy kikkel foglalkoztunk már.
 • BVSC Napló: Fokozatos újrakezdés
  2020. Május 18
  1106
  Labdarúgóink készülhetnek az NB III-ra, de az utánpótlás és a női szakág szisztematikus építkezése is folytatódik. A női és férfi felnőtt vízilabdacsapat vezetőedzői szerint jó döntés született a bajnokság lezárásával. Minden további a BVSC Naplóban!
 • Bóta: „Már nagyon hiányzik a deszka”
  2020. Május 16
  1053
  Bár az utóbbi időben új sportágat is kipróbált Bóta Botond, de műugrónk elárulta, hogy céljai nem változtak és szeretne jól szerepelni a következő nagyobb versenyein. Reményei szerint hamarosan újra elkezdődnek számára a vizes edzések.
 • Augusztus helyett jövőre lehet az Eb
  2020. Május 01
  1042
  Bár ahogy márciusban megírtuk, az eredetileg májusra tervezett budapesti vizes Európa-bajnokságot augusztusra halasztották, azonban eldőlt, hogy nyáron sem lesz Eb.
 • BVSC Napló: Továbbra is otthon
  2020. Április 27
  1096
  Az elmúlt héten is maradtak egyelőre sportolóink számára az otthoni edzések, de jó hír volt, hogy úszóink legyőzték a koronavírust. Folytattuk együtteseink bemutatását a különböző csapatsportágainknál. Minden további a BVSC Naplóban!
 • Zuglói hősök: Zságot Irén
  2020. Április 26
  1158
  Egy újabb sportág jeles képviselőjével ismerkedünk meg a Zuglói Hősök következő részében. Ezúttal a műugrók első örökös magyar bajnokát, az Európa-bajnoki ezüstérmes Zságot Irént mutatjuk be.
 • Elhunyt Sauer László
  2020. Április 22
  1186
  Szomorúan tudatjuk, hogy elhunyt korábbi műugró mesteredzőnk, a BVSC-Zugló Örökös Tagja, Sauer László.
 • Megvan az olimpia új időpontja
  2020. Március 30
  1200
  Ahogy arról beszámoltunk, múlt héten hivatalosan is eldőlt, hogy 2021-re halasztják a tokiói olimpiát és paralimpiát. Hétfőre viszont az is kiderült, hogy mikor lesz az új időpont. Július 23-án kezdődik, míg augusztus 8-án zárul az ötkarikás játékok.
 • Elhalasztották a budapesti vizes Európa-bajnokságot is
  2020. Március 20
  1129
  Nem lesz májusban úszó, műugró, szinkronúszó és nyíltvízi úszó Európa-bajnokság Budapesten. A vizes sportokat tömörítő európai szövetség (LEN) a koronavírus-járvány miatt döntött így. A jelenlegi tervek szerint augusztusban lehet leghamarabb Eb.
 • Olimpia: egyelőre igen; kvalifikációs versenyek: elhalasztva
  2020. Március 13
  1198
  Bár a Nemzetközi Olimpiai Bizottság egyelőre nem tervezi a tokiói ötkarikás játékok elhalasztását, de számos olimpiai kvalifikációs viadalt ideiglenesen töröltek. Összeszedtük, hogy érinti ez sportolóink versenynaptárát.
 • BVSC-s olimpiai kvótakörkép
  2020. Február 25
  1168
  Izgalmas időszak vár sportolóinkra, ugyanis a következő hónapokban eldől, hogy mennyien képviselik majd a BVSC-t a július 24-én kezdődő tokiói olimpián. Lássuk, kik bizakodhatnak 150 nappal a nyári játékok kezdete előtt!
 • BVSC Napló: Sikerek egyéni sportolóinktól
  2019. December 09
  1260
  Bár csapatsportágaink többsége számára már elkezdődött a téli szünet, egyéni sportolóink nem pihennek. Az úszók Glasgow-ban, a pályakerékpárosok Új-Zélandon, a vívók Lengyelországban, míg az asztaliteniszezők és a műugrók itthon versenyeztek.
 • Jó szezonrajt műugróinktól
  2019. December 06
  1192
  A Téli Országos Bajnokságon két műugrónk is érdekelt volt. Bóta Botond 1 és 3 méteren sem talált legyőzőre, míg Gacs Barnabás előbbi számban a harmadik, utóbbiban pedig a második lett. Botondot kérdeztük többek között a hazai Eb-re való felkészülésről is.
 • Benyák András 60 éves
  2018. Szeptember 13
  2616
  A tegnapi napon Szentpáli Gábor, klubunk ügyvezető elnöke egy fontos feladatának tett eleget.