Menü

Szurkoljunk a fiúknak!

2016. November 30
1701
Szurkoljunk a fiúknak!

Ma este nagyon fontos mérkőzést játszik férfi vízilabda-csapatunk!

Az Euro-kupa negyeddöntő első mérkőzésén, a Szőnyi úton az olasz SM Veronát fogadjuk.

Egy olyan mérkőzés előtt áll férfi vízilabda-csapatunk, melyre nagyon régóta vártunk. Egy nemzetközileg jegyzett, erős csapat ellen komoly tétmeccsen szállnak ma vízbe Märcz Tamás fiai. Az olasz Verona ellen kellene itthon akkora előnyt kicsikarni, ami a december 10-i visszavágón elég lenne a továbbjutáshoz. Az ellenfél nem ismeretlen a számunkra, a nyári nápolyi felkészülési tornán már játszottunk ellenük. Akkor 6-4-re az olaszok nyertek. Az a csapat, amely egy igazi nemzetközi alakulat, hisz nemcsak olasz, hanem horvát, montenegrói, francia és grúz válogatottakkal van tele. Az SM Verona a Bajnokok Ligája selejtezőjében indult, melynek második csoportkörében még az Egert is legyőzte 10-9-re. Végül egy másik magyar csapat, az OSC állította meg őket azzal, hogy itthon 10-6-ra nyert, Veronában pedig csak 11-9-re kapott ki.

Férfi csapatunk szombaton éppen az OSC ellen játszotta a BENU férfi Magyar-kupa negyeddöntőjének első mérkőzését. A fiúk három negyeden keresztül komoly ellenfelei voltak a BL csoportkörében szereplő OSC-nek. Sajnos, az utolsó negyedben néhány figyelmetlenség miatt nagyobb arányú vereséget szenvedtek, mint az a meccs képe alapján várható volt. Az első három negyedben mutatott játék azonban mindenképpen biztató lehet a Verona elleni meccs előtt.

Ma este azonban nemcsak a játékosok tudására, hanem a közönség biztatására is nagy szükség lesz! Kérünk tehát minden BVSC-szimpatizánst, hogy jöjjön 18.30-ra a Szőnyi úti uszodába, és bíztassa teli torokból a csapatot! Hajrá, BVSC!

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz