Menü

Szűcs Luca ismét aranyérmes lett

2020. Október 20
624
Szűcs Luca ismét aranyérmes lett

Az UTE vívótermében rendezték a junior és kadet kardozók második Magyar Kupa fordulóját. A két héttel ezelőtti versenyhez hasonlóan, ismét örülhettünk BVSC-s aranyéremnek, Szűcs Luca ezúttal sem talált legyőzőre.

A párbajtőrözők után ismét a kardozókon volt a sor, hogy jó szokásukhoz híven szállítsák a jó eredményeket. Sportolóink pedig ismét kitettek magukért. Két hete és ezúttal is az UTE vívóterme adott otthont a junior és kadet korosztály második Magyar Kupa fordulójának.

A junior nőknél pedig a tavalyi szezonban a világkupákon is remeklő Szűcs Luca most sem talált legyőzőre. A fináléban ismét a Vasas kardozóját győzte le tehetségünk, ezúttal viszont nem Missurai Pálma, hanem Báthory Kata volt az ellenfele, akit magabiztos vívással, 15:4-re múlt felül.

 

 

A junior férfiak versenyében Ondrik Konrád is szinte megismételte múltkori teljesítményét. Sportolónk az akkori ezüst után a Magyar Kupa második fordulójában bronzéremnek örülhetett.

A kadet korosztályban ezúttal nem sikerült érmet szerezni, de a férfiaknál Tóth Patrik és a legutóbb győztes Petrucz Mirkó is bejutott a legjobb nyolc közé. Előbbi az ötödik, míg utóbbi a hatodik helyen zárt.

Gratulálunk sportolóinknak!

 

Fotók: hunfencing.hu

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz