Szorgalmi feladat úszóinknak

Szorgalmi feladat úszóinknak

Úszóink a Szőnyi úti uszodában megrendezett decemberi cikluszáró versenyt követően jól megérdemelt pihenőjüket töltötték.

Úszóink a Szőnyi úti uszodában megrendezett decemberi cikluszáró versenyt követően jól megérdemelt pihenőjüket töltötték.

A munkát, az úszást csak január 4-én kezdték meg. Annak érdekében, hogy az edzések monotóniáját megtörjék, a Nagy Péter vezette szakmai stáb két versenyt is beiktatott az év eleji programba. Csapatunk nagy része január 21-22-én a belgiumi Antwerpenben fog versenyezni. Az év végi Windsor-i rövidpályás világbajnokságon 400 méteres gyorsúszásban bronzérmes Bernek Péter fő száma mellett 400 vegyesen, illetve az összes úszásnem – gyors, hát, mell és pillangó – 200 méteres távján is rajthoz áll majd. Másik „ászunk”, Vearrasztó Evelyn sem marad el tőle, ő nyolc számban is rajthoz áll majd az antwerpeni versenyen. De sok számban indul majd Papp Márk, Drigán Zoltán és Biczó Bence is. Nagy Péter vezetőedző elmondta, a verseny kiváló lehetőséget biztosít úszóinknak arra, hogy felmérhessék, ki hol tart a felkészülésben. Ráadásul ezt egy nívós, jó nevekből álló versenyen tehetik meg.

Úszóink felkészülésébe több ilyen „szintfelmérő” versenyt is be fognak iktatni. Február 4-én például egy kisebb csapatunk – Verrasztó Dávid és Biczó Bence – a franciaországi Nizza-ba utaznak majd, ahol egy, az antwerpenihez hasonló erősségű versenyt rendeznek.

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay