Menü

Színes programokkal várunk a BVSC Sportválasztón!

2020. Szeptember 08
1207
Színes programokkal várunk a BVSC Sportválasztón!

Már csak öt nap és megrendezzük a BVSC-Zugló idei Sportválasztóját, ahol a sportágkipróbálások mellett további színes programokkal készülünk szeptember 13-án vasárnap az érdeklődőknek. Fontos viszont a járványügyi szabályok betartása is.

Ahogy arról beszámoltunk, szeptember 13-án vasárnap 10 és 16 óra között a Mogyoródi úti Sporttelepen rendezzük meg a BVSC-Zugló 2020-as Sportválasztó rendezvényét. A járványügyi szabályok betartását fontosnak tartjuk, ezért is kérünk mindenkit, hogy figyeljen az alábbiak betartására:

  • A beléptetési pontoknál testhőmérséklet-mérés lesz. 37,5 oC feletti hővel senki nem léphet be a Sportválasztóra.
  • Kötelező a kézfertőtlenítés érkezésnél! Az esemény alatt is folyamatos fertőtlenítést végzünk.
  • Aki betegnek érzi magát, kérjük, hogy tartózkodjon a megjelenéstől.
  • Bár kültéri rendezvényről van szó, de javasolt a maszk használata.
  • A járványügyi megelőzés miatt az eseményre érkezőket kérjük, hogy ide kattintva töltsék ki az előzetes regisztrációs űrlapunkat szeptember 12. (szombat) délig, így meggyorsítható a bejutás. Ugyanis akinek nem lesz kitöltött űrlapja, ezt a helyszínen, a belépéskor kell pótolnia.

Ami pedig az esemény programját illeti, változatos lehetőségekkel készülünk a családoknak. Hat szakosztályunkkal (asztalitenisz, birkózás, karate, labdarúgás, röplabda és vívás) is a helyszínen ismerkedhetnek meg az érdeklődők és próbálhatják ki akár mindegyikben magukat, hogy kiderüljön, gyermekük melyik sportágat választaná.

A rendezvényre a belépés ingyenes és a sportágak kipróbálása mellett további színes programokkal készülünk az érdeklődőknek. Lesznek pódiumbeszélgetések bajnokainkkal, a gyermekeket pedig többek között hat darab kültéri szabadidős játékkal is várjuk, közte ugrálóvárral vagy éppen trambulinnal is.

Az esemény fővédnöke klubunk elnöke, Szatmáry Kristóf.

Fedezd fel a mozgás örömét, találd meg a hozzád illő sportágat, a választásban a legjobbjaink segítenek. Várunk barátaiddal, családoddal együtt szeptember 13-án!

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz