Menü

Szigorított szabályok a mérkőzéseken is

2020. November 06
688
Szigorított szabályok a mérkőzéseken is

A kormányrendelet alapján továbbra is kötelező a maszk használata a sportrendezvényeken is. Továbbá a szerda éjféltől életbe lépett rendkívüli jogrend a távolságtartás betartását is megköveteli. Kérjük szurkolóinkat ezek betartására!

Szerda éjféltől Magyarország Kormánya újra rendkívüli jogrendet vezetett be a koronavírus-járvány miatt. Az új szabályokról és intézkedésekről kiadott kormányrendelet szerint szigorították a rendezvényekre vonatkozó szabályokat is. Ezek természetesen a BVSC-Zugló létesítményeire és sportrendezvényeire is vonatkoznak!

A maszk használata továbbra is kötelező ezeken a sporteseményeken is. Valamint a rendelet a távolságtartás betartását is megköveteli azzal a plusz megkötéssel, hogy csak minden harmadik széken lehet helyet foglalni. Ezt az uszodában és a Szőnyi úti stadionban is igyekeztünk egyértelműen jelezni szurkolóink számára a székek leragasztásával. A 1,5 méteres távolságtartás betartása a létesítmény teljes területén kötelező! Ezt a mérkőzések alatt emelt számú biztonsági személyzet fogja ellenőrizni. Közös érdekünk ezen intézkedések betartása, kérjük szurkolóinkat, hogy együtt segítsük a járvány visszaszorítását!

 

 

A hétvégén felnőtt csapataink közül férfi vízilabdázóink Vasas elleni bajnoki mérkőzését elhalasztották, az ellenfél kérésére. Szűcs Levente tanítványai azonban így sem maradnak játék nélkül, ugyanis szombaton 17 órától a Szentest fogadják. A női együttes pedig éppen Szentesen száll vízbe 16 órától.

A labdarúgóknak is itthon szurkolhatunk, hiszen vasárnap 13 óra 30 perctől az NB III Keleti csoportjának éllovasa, a Tiszakécske látogat a Szőnyi útra.

A kézilabdázóknál a férfiak szombat kora délután a Fradit látják vendégül zárt kapus mérkőzésen, ám szakosztályunk Facebook-oldalán élőben közvetítjük a találkozót, míg a nők vasárnap a közeli rivális Tolna KC vendégei lesznek az NB II-ben.

Vigyázzunk egymásra! Hajrá BVSC!

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz