Szerdán 17 órakor a Rákosmente KSK-t fogadjuk

Szerdán 17 órakor a Rákosmente KSK-t fogadjuk

Labdarúgócsapatunk vasárnap lejátszotta ötödik nyári felkészülési mérkőzését is. A szombati, Gyöngyös elleni győzelem után ismét NB III-as ellenfelünk volt, viszont hazai pályán a Dabas örülhetett.

Sűrű hétvégéjük volt labdarúgóinknak, hiszen mindkét nap felkészülési mérkőzés várt a fiúkra. Vasárnap a harmadosztályú Dabas vendégeként léptünk pályára. A találkozó egy érdekes játékvezetői ítélettel indult, mely végén már a 2. percben ellenfelünk megszerezte a vezetést (1-0). Együttesünk játéka gördülékeny és néha látványos volt, mely Korozmán révén kapufában is megnyilvánult, de hiába nőttünk ellenfelünk fölé, ez az eredményt nem befolyásolta.

A félidőben csapatunk hármat cserélt. A második játékrész úgy kezdődött, ahogy az első befejeződött, így Korozmán újabb lövésénél már a dabasi kapus is tehetetlen volt (1-1). Ellenfelünk az utolsó 20 percre szinte sort cserélt és ez a végjátékban csúcsosodott ki. Előbb a 78. percben egy szöglet utáni kavarodásból volt eredményes a Dabas támadója, majd a 85. percben egy jobb oldali beadás után, ismét egy ide-oda pattogó labda került a hálónkba. Így a hazaiak 3-1-re megnyerték a találkozót.

„Ami a fizikai felkészítést illeti, a legnehezebb héten vagyunk túl” – kezdte az értékelést Gabala Krisztián. „Nem várt, jó játékkal rukkoltunk elő. Láttam olyan elemeket, amiket szeretnék a jövőben is, így bizakodó vagyok. A mérkőzés természetesen a 70. perctől nem tetszett. Bár részemről nem elfogadott, de jelenlegi helyzetünkben az utolsó húsz perc természetes” – zárta gondolatait vezetőedzőnk.

Dabas–BVSC-Zugló 3-1 (1-0)

Összeállítás: Horváth – Kovács (Balogh M. 45.), Szabó, Balogh B., Pálfalvi – Somodi (Fenyvesi 70.), Korozmán (Kelemen 60.), Schrammel (Boros 65.), Balázs (Murai 45.), Tóth (Szűcs 60.) – Sashegyi ( Lázár 45.)

Gólszerző: Korozmán

 

Csapatunk szerdán 17 órától hazai pályán a Rákosmente KSK-t fogadja felkészülési mérkőzésen.

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay