Menü

Sűrű lesz csapataink hétvégi programja

2020. Szeptember 25
859
Sűrű lesz csapataink hétvégi programja

Hosszú idő után minden felnőtt csapatunkért szoríthatunk a hétvégén. A női vízilabdázók és röplabdázók számára rajtol a bajnokság, férfi vízilabdázóink beugróként éremért játszhatnak a kupában, de a labdarúgók és kézilabdázók is pályára lépnek.

Kronológiai sorrendben haladva, női kézilabdázóink kezdik a meccsdömpinget. Balog Beáta tanítványai második meccsükön a még százszázalékos Nemesvámos otthonában lépnek pályára szombat délelőtt 11 órakor.

Szintén idegenbeli meccs vár női labdarúgóinkra az NB II-ben. A lányok eddig három győzelemmel és egy vereséggel állnak a bajnokságban. Ezúttal az éllovas és még hibátlan FC Hatvan vendégei lesznek 16 órától.

Férfi vízilabdázóink az eredeti tervek szerint Egerbe utaztak volna, de mivel az OSC lemondta szereplését a koronavírusfertőzések miatt a Magyar Kupa négyes döntőjében és a Honvéd sem vállalta a szereplést, így Szűcs Leventéék szombaton 16 óra 15 perctől a Szolnokkal a kupa elődöntőjében küzdenek meg, majd vasárnap is vízbe ugranak a Hajós Alfréd Uszodában a döntőben vagy a bronzmeccsen.

Női vízilabdázóink szombaton 17 órától a Honvédot fogadják a Szőnyi úton az OB I 1. fordulójában. A Magyar Kupában bronzérmet szerző együttesünktől elvárható a győzelem ezen a találkozón.

A vasárnapot férfi kézilabdázóink kezdik, akik a még nyeretlen FSzSE együttesét fogadják zárt kapus mérkőzésen. Reméljük, megőrzik a mieink százszázalékos mérlegüket. A találkozó szakosztályunk Facebook-oldalán élőben követhető lesz a tervek szerint.

Délután a Szőnyi úti Stadionba viszont már jöhetnek majd szurkolók. Labdarúgóink a DVTK másodikszámú csapatát fogadják majd az NB III Keleti csoportjában 16 órától.

Elrajtol a bajnokság női röplabdázóink számára is. A Magyar Kupa-selejtezőjét sikerrel vette az együttes. Daróczi Gergely tanítványai 17 órától a Hercules vendégei lesznek.

Sok sikert kívánunk mindegyik csapatunknak! Hajrá BVSC!

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz