Menü

Sikeres volt a régiós edzőtábor

2020. Augusztus 28
833
Sikeres volt a régiós edzőtábor

Birkózó utánpótlásunk a július végi hazai edzőtábor után Kiskunhalason vett részt régiós edzőtáborban, amely jó felkészülés volt a jövő szombati válogatóra.

Július utolsó hetében a BVSC-Zugló Birkózócsarnokában rendezett szakosztályunk több klub részvételével edzőtábort. Augusztus 17-21-ig pedig Kiskunhalasra utazott utánpótlásunk régiós edzőtáborba. A közel 60 gyerek közül 12-en egyesületünket képviselték, akiket három edzőnk is elkísért.

„A nyári időszak vége felé kifejezetten hasznos volt a tábor, a szeptemberben rendezendő Diák I-es és II-es területi válogató előtt, amely majd a Tatai úti Edzőközpontunkban lesz lebonyolítva. Főleg technikai képzés folyt, amely ennek a korosztálynak elengedhetetlen fontosságú. Visszatekintve a hétre nagyon hatékonyan tudtunk dolgozni, és a versenyzőink is sokat fejlődtek” – értékelte az edzőtábort Illés Gergely szakosztályvezetőnk honlapunknak.

Utánpótlásunkra szeptember 5-én hazai szőnyegen vár a régiós válogató, amelyről sportolóink kvalifikálhatják magukat az országos bajnokságra.

Sok sikert kívánunk nekik!

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz