Sikeres versenyen tértek vissza karatésaink

Sikeres versenyen tértek vissza karatésaink

Nem mostanában volt, amikor karate szakosztályunk legutóbb versenyen szerepelhetett. A hétvégén viszont elindultak sportolóink az Avas Kupán, ahol jó eredményeket értek el, hiszen az egyesületi rangsorban a második helyen zárt a BVSC!

Bár a miskolci Avas Kupán nem feltétlenül az eredmény volt az elsődleges karatésaink számára, hiszen félév után szerepelhettek ismét versenyen, ennek ellenére a teljesítményre sem lehetett panasz. Az elsődleges cél az volt, hogy visszajelzést kapjanak sportolóink és edzőink, hol tartanak jelenleg a felkészülésben.

Az eredmények alapján elég jól állnak, hiszen remekül szerepelt a BVSC utánpótlása a Miskolci Egyetemi Körcsarnokban. 7 arany-, 7 ezüst-, valamint 8 bronzéremmel zárták a viadalt a mieink, akiket mindkét csoportunk képviselt Klima Zsuzsanna és Bartha Nikola vezetésével. Ezzel egyesületünk a második helyen végzett az összesített rangsorban.

„A srácok magabiztosan versenyeztek, rengeteg mindenben fejlődtek. Mivel a korosztályos Európa-bajnokságra most lettek volna a kvalifikációs versenyek, ezért fontos volt, hogy készenlétben legyünk, mert bár ezek a megmérettetések elmaradtak és a többi is kérdőjeles, de úgy kell készülnünk, hogy lesz Eb” – nyilatkozta honlapunknak Nikola, aki ezúttal edzői szerepkörben volt jelen a versenyen, de már nagyon várja, hogy ő is újra tatamira léphessen.

Többen nem csupán saját korosztályukban indultak el sportolóink közül. Ádám Adrienn (ezüst, bronz), Gyurics Lajos (két bronz), Szinák Csaba Zalán (arany, ezüst) és Zebegényi Niké (bronz, 5. hely) ráadásul mindkét korcsoportban jól szerepelt. Ott volt a mezőnyben a tavalyi junior-világbajnokságon is szereplő Béres Botond is, aki egészen az aranyéremig menetelt.

Reméljük, sportolóinknak nem kell újabb félévet várniuk a következő versenyükre.

Gratulálunk a szép eredményekhez!

 

 

A BVSC-Zugló eredményei az Avas Kupán

Aranyérem:

Ádám Alexandra, Béres Botond, Bíró Nimród, Gyurics Lilien, Hab Gábor, Szinák Csaba Zalán, Torma Enikő Vivien

Ezüstérem:

Ádám Adrienn, Boussebaa Aicha, Nemes Maja, Szinák Csaba Zalán, Szirmai Lili, Szőke Ádám, Vass Mirabel

Bronzérem:

Ádám Adrienn, Benke Ármin, Győrfy Endre, Gyurics Lajos (két bronzérem), Szombati Vivien, Tofán Róbert, Zebegényi Niké

5. hely:

Bodzási Barna, Papp Réka, Zebegényi Niké

 

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay