Menü

Sikeres nyári tábor

2019. Augusztus 09
1493
Sikeres nyári tábor

Idén első alkalommal rendezték meg röplabdázóink nyári táborukat, de valószínűleg nem utoljára. A sportolás mellett különböző színes programok vártak a lányokra.

A nyári táborban – amely hétfőtől péntekig tartott, reggel 9-től délután 4-ig –, a 10-13 éves utánpótláskorú játékosaink vettek részt 30 fővel. Nem az volt a cél elsősorban, hogy a következő szezonra készítsék fel az edzők a lányokat, hanem inkább közösségépítő jellege volt az eltöltött egy hétnek. Az is mutatja ezt, hogy a változatos programok sem csupán a röplabdáról szóltak.

„Bár hétfőn nagyon beborult, de szerencsére nem esett az eső, így tudtunk edzeni. Utána pedig szinte végig száraz volt az idő. Nem véletlen, hogy a lányok sokszor kívánták a medencét. Így a strandröplabda-medence-strandröplabda-medence volt a legfelkapottabb program a héten” – árulta el Péter Krisztina szakosztályvezetőnk a tapasztalatokat.

Az edzésekből napi kétszer két óra jutott a lányoknak, amelyek játékos, de mégis alapozós feladatokból álltak. Csütörtökön pedig állatkertbe látogatott a csapat.

„Pénteken sajnos elromlott az idő, de akkor bementünk a kézilabdások csarnokába, ahol Exatlon pályás, játékos vetélkedőt tartottunk. A lányok nagyon élvezték a programokat. Két edzés között szabadprogramok voltak, amit kihasználtak fürdésre, kártyázásra vagy társasjátékozásra.”

A lányok már a következő héten is folytatták volna a nyári tábort, de egyelőre még kicsit várniuk kell ezzel. A pozitív visszajelzések miatt viszont már most biztos, hogy jövőre újra lesz hasonló alkalma röplabdásainknak.

Ami pedig a következő feladatokat illeti, két hét pihenés után minden utánpótlás korosztályunk megkezdi a felkészülést az idei szezonra.

 

Fotó: BVSC-Zugló Női Röplabda szakosztály Facebook-oldala

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz