Menü

Segítsük a pingpongosainkat!

2016. November 10
1197
Segítsük a pingpongosainkat!

Ezúton szeretnénk kérni minden klubtagot, hozzátartozót és szimpatizánst, hogy szavazzon a Magyar Olimpiai Bizottság, a Decathlon és az Utanpotlassport.hu által közösen elindított „A hónap műhelye” játékban az októberi teljesítménye alapján jelölt asztalitenisz szakosztályunkra.

Arra a műhelyre, amely hosszú évtizedek óta kiváló munkát végez az utánpótlás-nevelésben, és amely bázis már sokadszorra lett jelölve ebben a játékban, ám eddig még egyszer sem sikerült nyernie. Pedig már régen megérdemelte volna az elsőséget.

Asztalitenisz szakosztályunk ezért lett jelölve az október hónap műhelye díjra:

„A zuglói műhely utánpótláskorú versenyzői októberben a serdülő, az ifjúsági és a felnőtt országos ranglistaversenyeken, valamint a korosztályos nemzetközi porondon is remekeltek. A Szombathelyen rendezett Vörsas Kupán a Bruckner Máté, Kovács Gábor összetételű páros nem csak az ifjúságiak mezőnyében bizonyult a legjobbnak, hanem óriási meglepetésre a felnőttek mezőnyében sem találtak legyőzőre. Ugyanezen a versenyen az ifjúsági korosztályban a 18 éves Bruckner az egyesben is elsőséget szerzett, így ez volt a rangos viadalon begyűjtött harmadik aranyérme, míg a 14 éves, a korosztálynál négy esztendővel fiatalabb Both Olivér ifjúsági egyesben bronzérmes lett. Orosházán, a serdülők országos ranglistaversenyén Pálfy János Jakab és Farkas Ezékiel párosban aranyérmesek lettek, míg egyesben Both és Pálfy egyaránt a harmadik helyen végzett. A felnőtt Extraligában a BVSC-Zugló II. csapata az utóbbi évek legnagyobb meglepetését okozta azzal, hogy a 18 éves Kovács Gábort és a 19 éves Kovács Sebestyént soraiban tudó gárdájával legyőzte a hét év óta sorozatban bajnok, s ez idő alatt összesen két vereséget szenvedő Celldömölk együttesét. Ugyancsak a hónap híre, hogy a 14 éves, elsőéves serdülő András Csaba bekerült a négyfős korosztályos Európa-válogatottba, így résztvevője lehetett a Sanghajban rendezett serdülő Világjátékoknak, ahol csapatban és olasz társával párosban is a dobogó harmadik fokára állhatott fel. A zuglóiakat évtizedek óta a sportág meghatározó műhelyeként jegyzik, s az egykoron Berczik Zoltán és Gergely Gábor nevével fémjelzett szakosztályban – amint azt a hónapban elért eredmények is bizonyítják – jelenleg is magas szintű utánpótlás-nevelő munka folyik.”

A hónap műhelye az elismerés mellett 500.000 forintos vásárlási utalvánnyal gazdagodik, a legtöbb szavazatot kapott műhely jutalma pedig egy 100.000 forintos vásárlási utalvány.

Az alábbi linken lehet szavazni: http://www.utanpotlassport.hu/a-honap-utanpotlasnevelo-muhelye/szavazas/

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz