Menü

Salgótarjánban kezdjük az NB III-at

2020. Július 19
1307
Salgótarjánban kezdjük az NB III-at

Nyilvánosságra hozta a Magyar Labdarúgó Szövetség az NB III Keleti csoportjának sorsolását. Újonc csapatunk az 1. fordulóban Salgótarjánba látogat jelen állás szerint augusztus 2-án.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a BVSC-Zugló a labdarúgó NB III Keleti csoportjában szerepel majd az augusztus 2-án rajtoló idényben. Most az is kiderült, hogy melyik együttes ellen kezdjük a bajnokságot. Az MLSZ sorsolása alapján a hozzánk hasonlóan szintén újonc Salgótarjánnál vendégeskednek Gabala Krisztián tanítványai.

Az első hazai meccsünkre sem kell sokat várni, hiszen egy héttel később, augusztus 9-én a Mezőkövesd II látogat a Szőnyi útra. Az augusztus tartalmas lesz csapatunk számára, ugyanis a 38 fordulóból hetet is ebben a hónapban játszunk le a tervezett menetrend szerint.

A BVSC-Zugló augusztusi programja:

08.02. Salgótarján–BVSC-Zugló

08.09. BVSC-Zugló–Mezőkövesd II

08.12. Eger–BVSC-Zugló

08.16. Sényő–BVSC-Zugló

08.23. BVSC-Zugló–Putnok

08.26. Tállya–BVSC-Zugló

08.30. BVSC-Zugló–Hatvan

A csapat további programja itt tekinthető meg. Az első félévet december 6-án Mezőkövesden zárjuk, majd a 2021-es esztendőt február 28-án hazai pályán az Eger ellen kezdjük. A bajnokságot pedig jelen állás szerint május 30-án Tiszafüreden fejezzük majd be.

Hajrá BVSC!

 

Fotó: Babiczky Ákos

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz