Menü

Reméli, később is hall majd neveket első csapatából

2020. Április 22
1366
Reméli, később is hall majd neveket első csapatából

Hrepka Ádám a télen érkezett felnőtt együttesünkhöz. A háromszoros válogatott támadó azonban január óta edzőként is dolgozik a BVSC-nél és bízik benne, hogy hallani fog 1-2 nevet később, a felnőttek között is élete első csapatából.

 

Itthon és külföldön is több klubban megfordultál és még tavaly is a másodosztályban játszottál. Ezek mellett mikor döntötted el, hogy edzőként is szeretnél dolgozni?

2017 decemberében szereztem meg az alapfokú edzői képesítést, amint lehetséges, folytatom a következő szinttel. Idén januárban kezdtem el az edzősködést, amikor a BVSC-be igazoltam.

 

Milyen korosztállyal foglalkozol?

Marosi Tamással közösen, az U14-es együttes tartozik hozzánk. 19 játékos van a csapatban, akik mindannyian rendkívül pozitívan és nyitottan állnak az edzésekhez. Remélem, később hallani fogok 1-2 nevet a felnőttek között, életem első csapatából.

 

Bár nem volt hosszú eddig a tavaszi szezon, de a csapat miként szerepelt a bajnokságban?

Jelenleg az MLSZ serdülő U14 II. osztály közép B csoportban szerepel az együttes. Eddig 8 győzelemmel és 7 vereséggel, valamint 0 döntetlennel a 8. helyen állunk. De mindössze négy pontra van az 5. helyezett csapat is.

 

Mik lehetnek a céljaitok még erre a szezonra?

Amennyiben folytatódni fog a bajnokság, a reális cél az 5. hely lehet, ha a pontokat nézem. Azonban ami ennél sokkal fontosabb, hogy tanuljanak a srácok új dolgokat és minél többet hasznosíthassanak belőle a későbbiekben.

 

 

Jelenleg hogyan tudtok edzeni?

Hetente küldjük a fiúknak az edzéstervet, de a saját lelkiismeretükre van bízva ennek a végrehajtása. Nincs szükség különösebb motiválásra szerintem senkinek, mert biztos vagyok benne, hogy mindenkinek nagyon hiányzik a közös mozgás. Ugyanis otthon erősíteni és futni messze nem az az élmény, mint a csapattal. Mindenki várja ennek a végét!

 

Milyen otthoni edzéstippeket adnál?

Rengeteg stabilizációs, erősítő gyakorlat van, ami nem igényel különösen nagy teret. Azokat bárhol lehet végezni, a dekázással ugyanakkor már nem árt vigyázni a lakásban, le ne kerüljenek a vázák…

 

Mivel tudsz kikapcsolódni az edzések mellett?

Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy van egy 8 hónapos kisfiam és gyakorlatilag most kezdődött az az időszak, amikor meg sem áll. Úgyhogy amikor nem utána mászom éppen, akkor olvasgatok, sorozatot nézek, illetve kapunk online házi feladatot az edzősködéssel kapcsolatban, és én, mint számítógépes analfabéta, próbálok benne helytállni.

 

Vigyázzunk egymásra! Hajrá BVSC!

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz