Őszi bajnokok vagyunk

Őszi bajnokok vagyunk

Az első helyen zárta felnőtt labdarúgó csapatunk az őszi szezont a Budapest-bajnokság II. osztályában.

Balogh Ákos együttese ráadásul úgy vezeti pontelőnnyel a tabellát, hogy korábban egy technikai hiba miatt négy pontot levontak a csapattól.

A magyar labdarúgásban jelenleg egyedülálló módon egy veretlen csapat, a BVSC-Zugló található. A Balogh Ákos irányította együttes 12 győzelmet aratott és 3 alkalommal döntetlenül végzett. Egy furcsa szabálynak köszönhetően mégsem vezeti tetemes pontkülönbséggel a tabellát. Az első nyári fordulóban az RSC ellen léptek volna pályára, ám a találkozót egy későbbi (őszi) időpontra halasztották, melyen olyan játékos is pályára lépett, akit az eredetileg kiírt első fordulót követően igazoltak. Emiatt pedig négy pontot levontak az együttestől. A csapat azonban mínusz négyről indulva is elérte a kitűzött célját, hogy az első helyről mehessen telelni. Ehhez egy ötödik fordulóból elmaradt mérkőzését kellett még behúznia a SZAC ellen, ami sikerült is nekik.

- A nyári felkészülésünk jól sikerült – mondta Balogh Ákos vezetőedző -, a 3-4 jó képességű játékost sikerült hamar beépíteni a csapatba. A közösség is jó, az öltözőn belül remek a hangulat. Egyértelmű célunk a feljutás, és büszke vagyok rá, hogy az őszi eredményt úgy értük le, hogy egyszer sem kaptunk ki.

Futballcsapatunk egyértelmű célja a BLSZ I-be jutás. Ezt erősítette meg a labdarúgó-szakosztályunk vezetője, Bükszegi Zoltán is, aki nem mellesleg alapembere a csapatnak. De nem ő az egyetlen NB I-es és válogatottmúlttal rendelkező játékos a gárdában, mert az együttest erősíti még Zováth János is. (A két labdarúgó egyaránt BVSC-s nevelésű). A felnőtt csapat elsődleges célja hosszú távon az, hogy a fiatal tehetségeknek biztosítsanak játéklehetőséget. Egyelőre a Budapest-bajnokságban, majd pedig az NB III-ban.

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay