Menü

Megvan a duplázás

2019. Április 23
1008
Megvan a duplázás

Megnyerte az országos bajnokságot fiú ifjúsági asztalitenisz-csapatunk, így szakosztályunknak összejött a duplázás, azaz a serdülő korosztály mellett ifjúságiban is klubunk versenyzői vitték a prímet. A mostani siker értékét csak növeli, hogy legnagyobb ászunk, András Csaba nélkül értük el ezt a sikert. Ő ugyanis a felnőtt válogatott keret tagjaként a KSI csarnokában rendezett OB idején már a hazai rendezésű világbajnokságra készült (sőt, ma már egy szép győzelemmel be is mutatkozott). Távollétében párostársa, Both Olivér vette át a vezérszerepet, aki az országos bajnokságon szettet sem veszítve vezette győzelemre a csapatot. A sikerben Terék Norbert és Krebs Levente voltak a segítségére. A korosztályban való fölényünket bizonyítja, hogy B csapatunk is dobogós (harmadik lett), míg C csapatunk az 5-8. helyen végzett.
Az újonc, serdülő és ifjúsági korosztály eredményei alapján az egyesített MOATSZ-kupát a 2018-19-es szezonban nagy fölénnyel szintén szakosztályunk nyerte. A mieink 129 ponttal végeztek az első helyen, a második KSI-nek 94, a harmadik Dunakeszinek pedig 67 pontja volt.
A korosztályos OB-ken tehát összejött a duplázás, az i-re a pontot azonban a felnőttek tehetnék fel, akik az Extra Ligában szintén a dobogóért küzdhetnek majd. Azt a csapatot nem mellesleg két nagy tehetségünk, András Csaba és Both Olivér, illetve edzőik, Jakab János és Molnár Krisztián alkotják.

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz