Menü

Már csak a BVSC veretlen a Keleti csoportban

2020. Augusztus 31
1262
Már csak a BVSC veretlen a Keleti csoportban

Bár több hiányzónk is volt a vasárnapi meccs előtt, ráadásul Balogh Béla is megsérült az FC Hatvan elleni összecsapáson, ennek ellenére 5-0-s győzelmet aratott együttesünk hazai pályán. Már csak a BVSC veretlen az NB III Keleti csoportjában!

Ahogy beharangozókban jeleztük, nem számíthattunk könnyű mérkőzésre az NB III 7. fordulójában hazai pályán az FC Hatvan ellen, hiszen tovább gyarapodott sérültjeink száma a héten, ráadásul vezetőedzőnk sem a kispadról tekinthette meg az összecsapást. Ezen előzmények után nem meglepő, hogy kiegyenlített küzdelem folyt a pályán a találkozó elején.

A 13. percben aztán Fisli András passzolt jobbról Schrammel Ádámhoz, aki két védő között a tizenhatos bal sarkától a kapu jobb oldalába bombázott (1-0). A gól után eleinte a mieink kerültek fölénybe, ám a félidő vége felé a hatvaniak egyre többször próbáltak helyzeteket kialakítani. A 33. percben komoly veszteség érte a csapatunkat. Szabó Ádám sérülése miatt ezúttal Balogh Béla húzta fel a kapitányi karszalagot. Ez most sem hozott szerencsét, hiszen Balogh is megsérült, végül hosszas ápolás után le kellett őt cserélni, és mentők szállították el. Ezúton is jobbulást kívánunk játékosunknak!

 

 

A kényszerű csere nem törte meg csapatunkat, mert a második félidő mind gólokban, mind játékban egyértelműen hazai fölényt hozott. A játékrész legelején Schrammel szerzett labdát, amelyet Murai Márknak továbbított. A kapu felé sprintelő csatárunk pedig a kapus mellett a hálóba lőtt (2-0). Az 55. percben ismét remek távoli lövést láthattunk Schrammel Ádámtól, ezúttal 18 méterről a kapu bal oldalába bombázott (3-0).

A hajrában sem csökkent a BVSC-fölény. Előbb Murai talált be ismét, miután átemelte a labdát a kijövő kapus felett (4-0). Játékosunk ezzel át is vette egyedüliként a vezetést a góllövőlistán. Alig tíz perccel később az első NB III-as mérkőzését játszó Sagáth Zétény indult meg a bal oldalon, beadását többen szerették volna kapura küldeni, ám végül a fiatal Bartos Norberthez került a labda, aki az ötös jobb sarkától a kapuba vágta azt (5-0).

 

 

Ezzel a sikerrel újra dobogós a BVSC a bajnokságban – bár a 4. helyezett Tiszakécske mérkőzése elmaradt –, továbbá mivel a forduló előtt listavezető Jászberény kikapott Tiszafüreden, így hét forduló után már csak a mieink veretlenek az NB III Keleti csoportjában!

Legközelebb szombaton Füzesgyarmatra utazik együttesünk, ahol nehéz összecsapásra számíthatunk.

Szép volt fiúk! Hajrá BVSC!

 

NB III Keleti csoport, 7. forduló

BVSC-Zugló–FC Hatvan 5-0 (1-0)

BVSC: Horváth G. – Májer, Balogh B. (Kovács G. 34.), Tóth, Murai, Pintér, Schrammel (Sagáth 85.), Simon K., Balázs, Balogh M., Fisli (Bartos 65.)

Hatvan: Bajkán – Virág, Labát, Bárkányi, Lukács, Czibolya (Szabó 76.), Fellner (Bartók 46.), Kitl, Karácsony, Katona, Purzsa (Simon M. 46.)

Gólszerzők: Schrammel 13., 55., Murai 46., 79., Bartos 88.


Fotók: Babiczky Ákos

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz