Lovassy tanár úr!

Lovassy tanár úr!

Folytatódott a Zuglói Sport és Rendezvényszervező Kft „Rendhagyó testnevelésórák” című rendezvénysorozata, melynek keretében újabb sportolónk tartott élménybeszámolóval fűszerezett testnevelésórát a zuglói gyerekeknek. Bernek Péter, Verrasztó Evelyn, Kozma Dominik, Takács Orsolya, Török Béla, Jakab János, Pálos Péter, Kiss Balázs és Korpási Bálint után ezúttal a kerékpáros Lovassy Krisztián állt a képzeletbeli katedra mögé. Európa-bajnoki ezüstérmes bringásunk a zuglói Heltai Gáspár Általános Iskolában „kampányolt” a mozgás, a sport és a BVSC-Zugló mellett. Krisztián közel 120 diáknak mesélt a sportágválasztásáról, pályafutása legjobb eredményeiről és magáról a kerékpározásról. A diákok kézbe vehették, sőt még nyakukba is feltehették a berlini Európa-bajnokságon szerzett sporttörténelmi ezüstérmet, illetve versenyzőnk legújabb országúti kerékpárját is megcsodálhatták.

Lovassy Krisztián majdnem a Liszt Ferenc repülőtérről esett be a zuglói iskolába. Az elmúlt tíz napban ugyanis egy törökországi edzőtáborozáson és egy országúti körversenyen vett részt. Ez utóbbi versennyel kapcsolatban elmondta, hogy a hosszúra nyúlt pályakerékpáros időszak után ez volt az első országúti versenye, így elsősorban a szabadtérhez való akklimatizálódást várta magától. A hosszú kihagyás ellenére a szakaszok többségében a középmezőnyben végzett, míg az utolsó prológon a jónak mondható 21. helyen ért célba. Krisztián számára az év legfontosabb országúti versenye az augusztusi Tour de Hongrie lesz majd. Addigra szeretne csúcsformába lendülni.

- Ehhez mindenképpen nagy lendületet ad számomra a gyerekekkel való mostani találkozás – mondta Lovassy tanár úr a mai rendhagyó testnevelésórát követően. – Ez program ugyanis az én pályafutásomban is nagy élmény volt.

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay