Menü

Közönségkedvenc szakosztály

2017. Április 24
1171
Közönségkedvenc szakosztály

Kiváló márciusi teljesítményük elismeréseként a BEFAG Keszthelyi Erdész Lövészklub sportolói nyerték el a Magyar Olimpiai Bizottság, a Decathlon és az Utanpotlassport.hu által alapított „A hónap műhelye” díjat és az azzal járó félmillió forintos Decathlon sportszervásárlási utalványt.

A 2017 első negyedévében nyújtott produkciójáért a csapatsportok képviselői között kiosztott elismerés az ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia hokisait illette, a közönségdíj és az ezzel járó százezer forintos utalvány pedig a szoros csatában diadalmaskodó asztaliteniszezőinkké lett.

Klubunk szakosztálya a legtöbbször jelölt műhely címét is kiérdemelhetné (ha lenne ilyen), hisz a verseny történetében annyiszor voltak már jelölve pingpongozóink. Az asztaliteniszcsarnokunkban folyó munkát nemcsak a szakma, hanem a többi sportág is elismeri. Ennek, illetve a klubunkra jellemző összetartásnak volt szép példája, amikor a vívóink felajánlották a sokadszorra jelölt, de nem nyerő pingpongosainknak a nyereményük felét.

Most újabb szép példáját láthattuk ennek a BVSC-s összefogásnak, hisz az ismét jelölt szakosztályt 1100-an támogatták szavazatukkal. S bár a szakmai zsűri „A hónap műhelye” elismerést ezúttal másnak ítélte oda, a közönség elismerését, és az ezzel járó százezer forintos vásárlási utalványt sikerült pingpongosainknak a Szőnyi úton tartaniuk.

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz