Menü

Könnyebb hazai, nehezebb idegenbeli meccsek várnak csapatainkra

2021. November 25
174
Könnyebb hazai, nehezebb idegenbeli meccsek várnak csapatainkra

Négy együttesünkért is szoríthatunk hétvégén, ráadásul férfi vízilabdázóink és női kézilabdázóink szombat este egymást követően játszanak otthon, így egy remek lehetőség, hogy a helyszínen szurkoljunk a mieinknek. A női vízilabdázókra rangadó vár!

Férfi vízilabdázóink kezdik meg csapataink közül elsőként a hétvégi meccssorozatot. Kemény Kristóf tanítványai a Debrecent fogadják. Bár ellenfelünk a hétközi fordulóban megnehezítette otthon a Honvéd dolgát, továbbra is pont nélkül áll a bajnokságban, így kötelező a győzelem a mieink számára.

Női kézilabdázóink is jó esélyekkel várhatják a Dorog elleni párharcot, hiszen riválisunk csupán egyszer nyert a szezonban. A BVSC viszont a legutóbbi fordulóban a mezőnyben elsőként lopott pontot a Szentendrétől.

A berlini Euroliga-selejtező után nehéz rangadóval folytatódik a bajnokság a női vízilabdázók számára. Petrovics Mátyás együttesére az UVSE vár szombat este a Hajós Alfréd Uszodában.

A férfi labdarúgók is idegenben lépnek pályára, ráadásul a távoli Zalaegerszeg vendégei lesznek a mieink. A legutóbbi fordulóban sikerült újra bezsebelni a három pontot és a naptári év utolsóelőtti mérkőzésén is ez lehet a cél még akkor is, ha nem vár könnyű erőpróba Buzsáky Ákos csapatára.

Sok sikert kívánunk! Hajrá BVSC!

Szombat

Férfi vízilabda OB I, 10. forduló
BVSC-Zugló–DVSE-Master Good
11.27. 17:00
Szőnyi út

Női kézilabda NB II, Észak, 10. forduló
BVSC-Zugló–Dorogi ESE
11.27. 18:00
Szőnyi út

Női vízilabda OB I, 7. forduló
UVSE–BVSC-Zugló
11.27. 19:00
Hajós Alfréd Uszoda

Vasárnap

Labdarúgó NB III Nyugati csoport, 19. forduló
ZTE FC II–BVSC-Zugló
11.28. 13:00
ZTE Aréna

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz