Menü

Klasszissal erősödtünk

2017. Október 24
1749
Klasszissal erősödtünk

Újabb klasszis sportolóval erősödött a kézilabda szakosztályunk szakmai stábja.

Ezúttal Rácz- Vince Melinda mondott igent a szakosztály vezetésének. A Dunaújváros kiválósága az előző szezonban fejezte be aktív és eredményes pályafutását. A 2012-es szerbiai Európa-bajnokság – melyen bronzérmes lett a magyar válogatott - egyik hőse az idei bajnokságban az U14-es és a serdülő fiúcsapatunk szakmai munkáját irányítja. Tollingász Nóra szakosztályvezető elmondta, az erősítésre azért volt szükség, mert a szakosztály jelentősen megerősödött.

- Ma már 14 csapatban közel 130 gyerek kézilabdázik BVSC-s színekben – mondta -, ennyi csapatot pedig nem tudtunk volna a korábbi szakmai team-mel hatékonyan koordinálni. Kapóra jött, hogy Melinda most végezte el a kézilabdaedzőit, ráadásul az aktív játékkal felhagyva szabaddá is vált. Személyében egy újabb céltudatos, határozott edzővel erősödtünk, akinek a pályafutása is példa lehet a gyerekek előtt.

Kézilabdaszakosztályunk szakmai team-je jelenleg négy főből áll: az U7-U8-as korosztállyal Szlovák Enikő, az U9 és U10-sel Rozs Bettina, az U13-as, a serdülő- és ifi lánycsapatokkal Balog Beáta, míg a legnagyobb fiúkkal Rácz-Vince Melinda foglalkozik.

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz