Menü

Kiss Balázs nélkül a csapatbajnokin - VIDEÓ

2019. November 13
1723
Kiss Balázs nélkül a csapatbajnokin - VIDEÓ

A tavaszi alkalomhoz hasonlóan, ősszel is a BVSC-Zugló Birkózócsarnokában rendezik az NB I-es csapatbajnoki fordulót. A szombati visszavágót jó esélyekkel várhatják sportolóink, még úgyis, hogy Kiss Balázs sérülése miatt ezúttal nem léphet szőnyegre.

Április végén a két világbajnok birkózónkkal, Kiss Balázzsal és Korpási Bálinttal felálló együttesünk az Orosházát, az Érdet és a Kecskemétet legyőzve megnyerte csoportját a kötöttfogású csapatbajnoki forduló odavágóján. A novemberi visszavágón is a BVSC-Zugló lesz a házigazda, ezúttal viszont Balu sajnos sérülése miatt csak a szőnyeg mellől segítheti a többieket. Ott lesz viszont junior-világ- és Európa-bajnokunk Takács István, valamint a budapesti U23-as világbajnokságon is szereplő Papp Bertalan is.

„Sajnos most nem tudom segíteni a csapatot, úgyhogy majd csak a szőnyeg mellől fogok irányítani, illetve segíteni, ahogy tudok. Nyilván mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy a csapat a lehető legjobban szerepeljen. Ezúttal nem mint versenyző, hanem elnöki tisztségemben fogok részt venni a csapatbajnokin” – nyilatkozta világbajnokunk.

Kiss Balázs az alábbi videóban azt is elárulta, hogy milyen esélyekkel várja szerinte a csapat a visszavágót.

 

 

Az újabb körmérkőzések után a csoportok első helyezettjei a bajnoki címért csapnak össze. Szurkoljunk minél többen a fiúknak november 16-án szombaton 10:30-tól, a Tatai u. 85. szám alatt található birkózócsarnokunkban.

Hajrá BVSC!

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz