Kezdődik a kupakaland

Kezdődik a kupakaland

Az edzőmérkőzések között és a bajnoki rajt előtt máris megkezdődik a szezon felnőtt labdarúgóink számára, akik a Magyar Kupa selejtezőjének 1. fordulójában lépnek pályára szerdán. Az erőviszonyokat tekintve kötelező a továbbjutás.

Jó emlékeink lehetnek a tavalyi Magyar Kupa menetelésről, hiszen egyedüli BLSZ-os csapatként jutottunk a főtáblára, ahol az első fordulóban az NB III-as Érd csupán egy kiélezett találkozón tudta legyőzni együttesünket 1-0-ra. Ebben az évben idegenben kezdődik számunkra a „kupakaland”. Reméljük ezúttal is összejön ez a siker, amelyhez az első lépést a Lőrinci Kitartás SE ellen tehetik meg labdarúgóink.

„Az egyik oldalról kötelező a továbbjutás, a másik oldalról viszont egyértelmű elvárás a csapattal szemben, hogy tovább lépjen az első körből. Sőt, szeretnénk megint főtáblára jutni. Ennek érdekében nagyon komolyan vesszük a Magyar Kupát. Nem lebecsülve az ellenfelet az első fordulóra külön nem nagyon készülünk. Bízom benne, hogy egy jó edzés lesz a részünkre és megyünk tovább a harmadik fordulóba” – árulta el várakozásait Gabala Krisztián vezetőedzőnk.

A találkozót szerdán 19 óra 30 perctől rendezik a Pénzügyőr SE Kőér utcai Sporttelepén. Szurkoljunk csapatunknak minél többen!

Hajrá BVSC!

 

Fotó: Babiczky Ákos

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay