Menü

Kétgólos hátrány után döntetlen a Gyöngyös ellen

2020. Szeptember 10
1123
Kétgólos hátrány után döntetlen a Gyöngyös ellen

Tovább őrzi veretlenségét a BVSC-Zugló a labdarúgó NB III Keleti csoportjában! Csapatunk az első félidőben kétgólos hátrányba került hazai pályán a Gyöngyös ellen, azonban Schrammel Ádám és Murai Márk góljaival sikerült egyenlíteni.

Az utóbbi időben nem volt olyan, hogy másfél hétig nem léptek pályára labdarúgóink, de a szombati, füzesgyarmati elhalasztott vendégjáték miatt ezúttal ennyi idő telt el legutóbbi találkozónktól. Legutóbb a Hatvant, most pedig a Gyöngyöst fogadtuk a Szőnyi úton az NB III Keleti csoportjában. Bár riválisunk rosszul kezdte a bajnokságot, az utóbbi fordulókban magára talált, így nem számíthattunk könnyű összecsapásra.

Jó hír volt, hogy a másfél hete sérülést szenvedő Balogh Béla ott lehetett a pályán. A 7. percben Murai Márk jobb alsó sarokba tartó fejesét sikerült kitolnia a vendég kapusnak. Bő öt perccel később aztán a gyöngyösiek saját térfelükről indították Gaal Michael Ambrose-t, aki a bal oldalon a kapuig sprintelt a labdával és megszerezte csapatának a vezetést (0-1). A hátrány nem fogta vissza együttesünket, ám Pintér Nikolasz 25 méterről eleresztett bombáját Erdei Patrik a léc alól kitornázta.

 

 

Az első félóra végén aztán ismét a bal oldalon indulhattak meg a vendégek, ezúttal Molnár Marcell tört kapura és sajnos megduplázta a gyöngyösi előnyt (0-2). Az első félidő hajrájában Fisli András próbálkozása a kapufán csattant, míg Murai kísérletét a kapus védte, a kipattanót pedig Komódi Filip lőtte fölé. A Gyöngyös előtt is adódott lehetőség, de Májer Gergő a gólvonalról mentett, így már nem változott az eredmény a szünetig.

A második játékrészre sikerült beszorítani a vendégeket, a BVSC felgyorsította a játékot és mindent megtett az eredmény javításáért. A nagy küzdésnek először az 58. percben lett meg a jutalma. Schrammel Ádám a 16-os jobb oldalából lőhetett és megszerezte a szépítő találatot (1-1). Tíz perccel később Komódi, távoli szabadrúgását a kapu elé ívelte, Murai pedig az öt és feles jobb sarkától a rövid alsóba továbbította a labdát (2-2).

 

 

A 80. percben a csereként beálló Hrepka Ádám pazar mozdulattal indította a másik cserét, Bartos Norbertet, aki végül a rövid sarok mellé lőtt. A kitartó küzdelemnek végül egy pont lett a jutalma, ugyanis az eredmény már nem változott és 2-2-es döntetlennel ért véget a találkozó.

Így nyolc mérkőzés után továbbra is veretlenül állnak Gabala Krisztián tanítványai, jelenleg a tabella ötödik helyén, de egy meccsel kevesebbet játszottak riválisaiknál. Vasárnap az éllovas Jászberényhez utazik a csapat, ahol reméljük, sikerül folytatni a jó sorozatot.

Hajrá BVSC!

 

 

NB III Keleti csoport, 9. forduló

BVSC-Zugló–Gyöngyösi AK-Mátra-Beton 2-2 (0-2)

BVSC: Horváth G. – Májer G., Balogh B., Tóth, Murai, Pintér (Hrepka 73.), Schrammel, Simon K., Balázs (Komódi 31.), Balogh M., Fisli (Bartos 46.)

Gyöngyös: Erdei – Gaal, Bartha (Telinger 72.), Rédei (Májer P. 44.), Gohér, Márkus, Pölöskei, Eichenvalder, Molnár (Földi 63.), Tarnai, Csillik

Gólszerzők: Schrammel 58., Murai 68. ill. Gaal 13., Molnár 30.

 

Fotók: Babiczky Ákos

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz