Menü

Kétfrontos BVSC-siker

2017. Június 27
1729
Kétfrontos BVSC-siker

Bár a szervezőknek az utolsó pillanatban változtatniuk kellett a helyszínen, és az eredetileg kijelölt városligeti tó helyett a margitszigeti Széchy Tamás uszodában rendezték a VII. Hungarian Open nemzetközi szinkronúszó-versenyt, amely így is sikeres világbajnoki főpróbának bizonyult.

Köszönhetően annak, hogy rangos mezőny gyűlt össze, amelyben a magyar válogatottak kiállták a próbát. Ez utóbbiban három versenyzővel, Takács Angélával, Kézdi Fannival és Kertai Lilivel képviseltettük magunkat. Előbbi U15-ös korosztályban szinte mindent vitt, első lett a kombinált kűrben, a szólóban, a párosban és a csapattal is, a kötelezőben pedig a harmadik helyen végzett. Fanni és Lili a senior csapat tagjaként a technikai és szabadon választottban is első lett.

Klubunk többi versenyzője is jól szerepelt. A kombinált kűrben két 2. (U15 és a junior) és egy 1. (senior), szólóban egy 4. és egy 5., párosban két 3. (U12  Taksonyi Blanka – Szórát Léna és a junior Fodor Flóra –Szentirmai Dalma) és egy 5. (U15), csapatban három 2. (junior, senior technikai és szabad) egy 3. (U12) és egy 4. (U15) helyet szereztek versenyzőink.

Fotó: MSZÚSZ

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz