Menü

Információk az Ukrajnából érkező sportolni vágyó gyerekeknek

2022. Április 04
423
Információk az Ukrajnából érkező sportolni vágyó gyerekeknek

Ahogy a múlt héten beszámoltunk róla, egyesületünk sportolási lehetőséget biztosít Ukrajnából menekült gyerekeknek. Összeszedtük a legfontosabb információkat! 

Szatmáry Kristóf, a BVSC-Zugló elnöke múlt szerdán sajtótájékoztatón jelentette be, hogy egyesületünk várja azon 6 és 18 év közötti Ukrajnából menekült gyermekek jelentkezését, akik kikapcsolódásként szeretnének csoportos sportfoglalkozáson részt venni. Ezek az alkalmak minimum 3 főtől, maximum 20 főig indulnak az alábbi sportágakban: asztalitenisz, birkózás, kézilabda, labdarúgás és úszás. A szolgáltatás térítésmentes.

Az érdeklődők hívják információs telefonszámunkat a 06 20 568 0661-et, ahol munkatársunk ukránul, angolul, magyarul és oroszul felvilágosítást tud adni a sportolási lehetőségekről.

Szatmáry Kristóf elnök mellett Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára, a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács elnöke, valamint Kisteleki István, a klub labdarúgó szakosztályának szakmai igazgatója és Märcz Tamás, az egyesület olimpiai bajnok vízilabdázója, a férfi vízilabda-válogatott jelenlegi szövetségi kapitánya is beszélt a kezdeményezés hátteréről!

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz