Menü

Hivatalos közlemény a BVSC-Zugló új házirendjéről

2020. Május 18
4270
Hivatalos közlemény a BVSC-Zugló új házirendjéről

Rengeteg megkeresés érkezik egyesületünkhöz létesítményeink használatba vételével kapcsolatban. Ezért is tartjuk fontosnak, hogy informáljuk az új szabályokról a BVSC-Zugló sportolóit, hozzátartozóikat és vendégeinket.

Ahogy arról honlapunkon is folyamatosan tájékoztattunk, a BVSC-Zugló a 170/2020 (IV.30.) Kormányrendelet alapján előbb a felnőtt, majd az utánpótlás sportolók számára is fokozatosan lehetővé tette az edzések újrakezdését. Az ehhez kapcsolatos feltételekről új házirendet vezettünk be létesítményeinkben, amely mindegyik szakosztályunk honlapján olvasható, de az alábbiakban is megtekinthető.

A különböző sportágak újraindítási tervei eltérhetnek egymástól, ezért további információkért keressék szakosztályainkat a honlapunkon található elérhetőségeken.

A nyári táboroztatások részleteiről még várjuk a végleges Kormányhatározatot. Ami biztos, hogy lesznek a gyermekek számára táborok, ezek pontos feltételeiről pedig hamarosan bővebb tájékoztatást is adunk.

A fokozatos nyitás egyelőre nem érinti a BVSC-Zugló uszodai létesítményeinek (strand, medencék, szaunák) közösségi használatát, így ezeket továbbra is zárva tartjuk a nagyközönség előtt.

Vigyázzunk egymásra! Hajrá BVSC-Zugló!

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz