Menü

Hétvégi beharangozó – rangadó vár a röpisekre

2021. Március 26
486
Hétvégi beharangozó – rangadó vár a röpisekre

Nem fogunk unatkozni a hétvégén, hiszen szinte mindegyik felnőtt csapatunk pályára lép a bajnokságban. Női röplabdázóinkra nagyon fontos idegenbeli rangadó vár a Kispest ellen, de mutatjuk többi csapatunk beharangozóját is!

Röplabdázóink az utóbbi mérkőzéseken hozták a kötelezőt és Kecskeméten is nyertek, valamint visszavágtak a Szegednek, így jelenleg vezetik az NB II Keleti csoportjának felsőházát. Igaz, következő riválisunk, a Kispest egy mérkőzéssel kevesebbet játszott. Ezért is nagyon fontos, hogy megismételve a decemberi produkciót, ismét elhozzuk a három pontot idegenből. A szombat 15 órakor kezdődő találkozó szakosztályunk Facebook-oldalán élőben követhető lesz!

A labdarúgók is idegenben lépnek pályára, méghozzá az FC Hatvan vendégeként. Így ismét egy a kiesés elől menekülő csapat vár majd Céró Bálint remek formában lévő tanítványaira. Ráadásul ellenfelünk kispadján korábbi vezetőedzőnk, Gabala Krisztián irányít, így érdekes mérkőzésre van kilátás. A találkozó előtt Céró Bálint latolgatta az esélyeket youtube-csatornánknak!

A férfi vízilabdázók is idegenbe utaznak, méghozzá Kaposvárra. Kemény Kristóf együttesére nem vár könnyű összecsapás, hiszen a somogyi csapat otthon okozott már meglepetéseket. Ami a tabellát illeti, nyolc fordulóval az alapszakasz vége előtt tíz pont az előnyünk a hatodik helyezett Eger előtt, viszont csupán kettő a hátrányunk a negyedik Vasas mögött. Bízunk benne, hogy tovább sikerül folytatni jó sorozatunkat!

Kézilabdázóinkra viszont itthon várnak bajnoki mérkőzések. Elsőként szombaton a nőkért izgulhatunk. Az NB II-ben eddig mindössze egy vereséget számláló DKKA U22-es csapata látogat a Szőnyi útra, tehát nem vár könnyű feladat a mieinkre. A férfiak viszont jó esélyekkel várhatják a Budapest I. osztályban az utolsóelőtti pozícióban álló Kistext SKFT II-es csapata elleni hazai találkozót.

A sűrű szombat után vasárnap már csupán női labdarúgóink lépnek pályára. Számukra a tisztes helytállás lehet a cél a feljutásra pályázó Újpest FC vendégeként.

Hajrá BVSC!

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz