Menü

Hétvégi beharangozó – kézilabda, labdarúgás

2021. Március 05
456
Hétvégi beharangozó – kézilabda, labdarúgás

Ezen a hétvégén három csapatunkért szurkolhatunk majd. Férfi kézilabdázóink és labdarúgóink hazai pályán lépnek pályára, míg női kézilabdázóink idegenbe utaznak.

A szombat a kézilabdázókról szól majd. Elsőként a Budapest I. osztályban a férfiakon lesz a sor 13 órától. Szakál Dániel együttese bízik benne, hogy visszatalál a győztes útra. Hiszen a Squadra Buda bravúros idegenbeli legyőzése óta hazai pályán egy döntetlen, valamint egy meglepő vendég vereség a mérlegünk. Ezúttal a Budapesti Honvéd SE II-t fogadjuk és a találkozót terveink szerint szakosztályunk Facebook-oldalán élőben közvetítjük!

A nőkre az NB II dél-nyugati csoportjában a középmezőny elejéhez tartozó Hévíz vár majd szombat délután 2 órától. Ennek ellenére nem vagyunk esélytelenek, hiszen ősszel otthon a félidőben már 15-10-re vezettünk. Sajnos a második játékrészben felülkerekedett az ellenfél és a Hévíz örülhetett a 33-29-es sikernek, de ha az a kezdés a meccs végéig kitart ezúttal, akkor lehet esélyünk idegenben.

A férfi labdarúgók a múlt héten az Eger elleni rangadóval kezdték az NB III Keleti csoportjának tavaszi szezonját. A 2-1-es diadal pedig azt jelentette, hogy Céró Bálint csapata megelőzte riválisát a tabellán és már a harmadik a bajnokságban. Ahhoz azonban, hogy biztosan megtartsa az együttes a dobogós helyét, az kellene, hogy a következő akadályt is sikerrel vegyék Balogh Béláék. Vasárnap 14 óra 30 perctől a hetedik helyezett Sényő látogat a Szőnyi útra. Ősszel idegenben 2-1-re sikerült nyernünk, hasonló eredménnyel ezúttal is kiegyeznénk. A találkozót a nogradifutball.hu élőben közvetíti!

Hajrá BVSC!

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz