Hétvégi beharangozó – idegenben csapataink

Hétvégi beharangozó – idegenben csapataink

Ezen a hétvégén négy csapatunkért is szoríthatunk. A férfi vízilabdázók szerdán már megnyerték e heti bajnokijukat, míg kézilabdában ezúttal nincs forduló. A többiek viszont idegenben küzdenek meg a pontokért. Mutatjuk is a beharangozónkat!

A labdarúgó NB III Keleti csoportjának legjobb formában lévő csapata jelenleg a BVSC, köszönhetően a zsinórban megszerzett öt győzelemnek. Igaz, ebből négyszer otthon gyűjtötte be a három pontot csapatunk. Vasárnap a kiesés elől menekülő Putnok vendégeként lépnek pályára a mieink, legutóbb bő három hónapja játszottunk idegenben, így izgatottan várjuk az összecsapást. Vezetőedzőnk, Céró Bálint beszélt youtube-csatornánknak a várakozásairól! Ősszel otthon gólzáporos, 3-3-as döntetlent játszottunk riválisunkkal.

Női labdarúgóinkra nem vár könnyű feladat, hiszen az NB II Keleti csoportjában a feljutásra pályázó Soroksár vendégei lesznek a mieink. Ellenfelünk ráadásul eddig egy kivétellel az összes meccsét megnyerte a bajnokságban.

Eddig hibátlanok női vízilabdázóink a 2021-es naptári évben az OB I-ben és ezt a mérleget szeretnék a hétvégén is megőrizni Petrovics Mátyás tanítványai. Ehhez a tabella nyolcadik helyén álló Eger otthonában kellene ezúttal nyernünk. Ősszel otthon 12-9-re diadalmaskodtak a lányok, így nem számíthatunk könnyű párharcra idegenben.

Két hete megbotlottak női röplabdázóink a bajnokságban. A Szeged elleni vereség azonban már a múlté, ezúttal pedig a még pont nélkül álló Kecskeméthez látogatunk. Otthon 3-0-ra sikerült legyőznünk a HÉP-Röpke SE-t, reméljük, idegenben is megszerezzük a három pontot!

Hajrá BVSC!

 

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay