Menü

Hazai siker felnőtt csapatainktól

2020. Szeptember 22
770
Hazai siker felnőtt csapatainktól

Felnőtt férfi együttesünk második mérkőzését is megnyerte a Budapest I. osztályban, míg a nők újoncként győzelemmel mutatkoztak be az NB II-ben. Heti kézilabda visszatekintőnk következik!

Első hazai mérkőzését játszotta férfi felnőtt együttesünk a Budapest I. osztályban hazai pályán. A bajnokságot szintén győzelemmel kezdő Bp. Elektromos SE látogatott a Szőnyi útra. Az első félidőben fej-fej mellett haladtak a csapatok, a második játékrészben azonban sikerült meglépnünk ellenfelünktől és végül a második találkozóját is győzelemmel zárta a csapat. Kopcsik Patrik kilenc, míg Sebestyén Ákos nyolc góllal vette ki a részét a 32-27-es sikerből.

Vasárnap 11 órától az eddig nyeretlen FSzSE-t fogadjuk hazai pályán. A találkozót szakosztályunk Facebook-oldalán terveink szerint élőben közvetítjük.

Férfi felnőtt Budapest I. osztály:

BVSC-Zugló–Bp. Elektromos SE 32-27

BVSC: Nguyen, Szemerédi, Varga (kapusok) – Bundik, Cattaneo, Doleschall 1, Kopcsik 9 (2), Mundweil, Nemes 2, Rajna-Rimek 4, Sebestyén Á. 8, Sebestyén B., Simó 5, Szabó 3, Szakács, Varnyú

 

Ifi együttesünk Pécsre utazott a második fordulóban. A bajnokságot hazai pályán magabiztos győzelemmel kezdték a fiúk és idegenben is jól tartották magukat. A félidőben 13-13-as döntetlennel fordulhattak a csapatok. Sajnos a végén azonban a hazaiak örülhettek a 29-25-ös sikernek.

Férfi ifjúsági II. osztály, Nyugat:

Pécsi VSE–BVSC-Zugló 29-25

 

Felnőtt női csapatunk bemutatkozott az NB II-ben. Méghozzá nem is akárhogyan! Bár a Balatonboglár már játszott egy meccset, ahol nyert a Nagykanizsa ellen, a BVSC hazai pályán nem adott lehetőséget riválisának, hogy egy kicsit is reménykedhessen egy szoros mérkőzésben. A félidőben 22-13-ra vezettek a játékos-edző Balog Beáta tanítványai, végül pedig magabiztos, 39-25-ös diadalt arattak a lányok. Benedek Zsófia nyolc, míg Szlovák Enikő hét góllal járult hozzá a győzelemhez.

Szombaton a kettőből kettőt nyerő Nemesvámos vendégei lesznek a mieink.

Női felnőtt NB II, Dél-Nyugat:

BVSC-Zugló–BBSC Balatonboglár 39-25

BVSC: Győrffy, Márity (kapusok) – Bajzáth 4, Komár 2, Eperjesi 2, Lengyel 5, Ormos 2 (1), Bihari 2, Bottlik 3, Balog, Kovács 4, Wágner, Szlovák 7 (1), Benedek 8 (1)

 

A felnőttek mellett az ifik is lejátszották hosszú idő után első tétmeccsüket. Ráadásul ők is magabiztosan nyertek. A félidőben már 18-10-re vezettek a mieink, a végén pedig 35-19-es sikernek örülhettek a Szekszárd ellen.

Női ifjúsági II. osztály, Nyugat:

BVSC-Zugló–Szekszárdi FGKC 35-19

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz