Hazai pályán ismét győzelem

Hazai pályán ismét győzelem

Újra nyertek hazai pályán labdarúgóink az NB III Keleti csoportjának 19. fordulójában. A csapat ezúttal a Tiszafüredet győzte le 2-1-re Balázs Bálint és Kelemen Patrik góljaival.

A Tiszafüred remekül kezdte a bajnokságot, a bajnoki címre hajtó Jászberényt is felülmúlta a gárda. Azonban legutóbb bő egy hónapja hagyta el győztesként a pályát. Ezzel szemben a BVSC-Zugló két siker után egy hete kikapott Balassagyarmaton, így nem számíthattunk könnyű összecsapásra az NB III Keleti csoportjának papíron utolsó őszi fordulójában.

Azonban ahogy a Szőnyi úti stadionban megszokhattuk, csapatunk dominált már a találkozó elejétől. Ennek a nyomásnak pedig az első félóra végén meg is lett az eredménye. A 28. percben Balázs Bálint végezhetett el szögletrúgást a bal oldalról, amelyet remekül csavart a kapuba anélkül, hogy bárki is beleért volna (1-0).

 

 

Nem sokkal később Kovács Gábor passzolt a jobb szélen meginduló Kelemen Patrikhoz, aki becselezte magát a 16-oson belülre, és éles szögből a kapuba lőtte a labdát (2-0).

A fordulást követően sem csillapodtak a BVSC-rohamok. Kelemen mellett Hrepka Ádám és Fisli András is veszélyeztetett, de hátul Horváth Gábornak is volt már védeni valója. A következő gólra a 82. percig kellett várni. Ekkor a vendégek gólfelelőse, Kalmár Ferenc harcolt ki büntetőt, amelyet a góllövőlista éllovasa értékesített is (2-1).

A hajrában egyenlíthetett volna a Tiszafüred, de Horváth bravúrral hatalmasat mentett. A mérkőzés egészét nézve azonban csapatunk megérdemelten nyert! Céró Bálint irányításával eddig 3 győzelem és csupán 1 vereség a mieink mérlege. Szerdán 13 órától a DVSC II elleni elhalasztott idegenbeli meccset pótolja együttesünk.

Szép volt fiúk! Hajrá BVSC!

 

 

NB III Keleti csoport, 19. forduló

BVSC-Zugló–Tiszafüredi VSE 2-1 (2-0)

BVSC: Horváth – Májer, Balogh B., Murai, Kelemen (Somodi 90.), Schrammel (Hrepka 46.), Simon (Pintér 62.), Balázs (Komódi 69.), Balogh M., Kovács, Fisli

Tiszafüred: Ladányi – Kalóz, Vincze (Csikós 32.), Szanku, Csiki, Kalmár, Szövetes, Tóth, Szántó, Mészáros, Szabó

Gólszerzők: Balázs (28.), Kelemen (36.) ill. Kalmár (82. – 11-esből)

 

Fotók: Babiczky Ákos

 

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay